| RSS

accounting outsourcing in ukraine

С 1 октября! Миндоходов начало принимать отчеты и платежи по единому соцвзносу!

Отныне Министерство доходов и сборов Украины начинает процедуру администрирования единого взноса на общеобязательное государственное социальное страхование — отчитываемся в Миндоходов и платим ЕСВ на новые счета. 

Відтепер Міндоходів прийматиме та оброблятиме звіти про суми нарахованого єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування. Саме на його адресу потрібно надавати звіти про суми нарахованого єдиного внеску.

Міністр Олександр Клименко доручив організувати процес переходу таким чином, щоб платники єдиного внеску не відчули жодних незручностей від зміни адміністратора.

«Міністерство провело всю необхідну технічну та організаційну підготовку, щоб для підприємців цей процес був максимально комфортний. Ми плануємо вдосконалити адміністрування єдиного внеску за рахунок розширення можливостей електронного звітування. Створюються усі умови, щоб якомога більше підприємців змогли скористатися цією можливістю. Це безкоштовні електронні ключі, зручний онлайн-інтерфейс, консультації фахівців Міндоходів», — підкреслив Міністр.

Суми нарахованого єдиного внеску підлягають сплаті на рахунки органів Міндоходів, відкриті в Головних управліннях Державної казначейської служби України.

Завантажити нові реквізити рахунків для сплати ЄСВ >>>

Деталізація для Києва за видами платежів по ЄСВ Реєстр рахунків для сплати єдиного внеску. 

Нові форми з ЄСВ:

Додаток 4

Продовження Додатку 4

Продовження додатку 4

Продовження додатку 4

Продовження додатку 4

Продовження додатку 4

Продовження додатку 4

Додаток 5

Продовження додатку 5

Додаток 6

Додаток 7

Інструкція про порядок нарахування і сплати єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування (Наказ Міндоходів України від 09.09.13 № 455)

Порядок формування та подання страхувальниками звіту щодо сум нарахованого єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування (Наказ Міндоходів України від 09.09.13 №454)

Нагадаємо, що адміністрування єдиного внеску Міндоходів розпочато у зв’язку з набранням чинності законами України від 04 липня 2013 року № 404-VII „Про внесення змін до Податкового кодексу України у зв’язку з проведенням адміністративної реформи” та „Про внесення змін до деяких законодавчих актів України у зв’язку з проведенням адміністративної реформи” № 406-VII (далі – Закон № 406), сообщает «Дебет-кредит».

(c) Banknews

С 2021 года отчетность 1ДФ и ЕСВ объединили в один отчет, который нужно подавать с 1 квартала 2021 года.

»Главная страница«

Оставить комментарий 7831 просмотров, 1 - сегодня |

Оставить комментарий





<