| RSS

accounting outsourcing in ukraine

Кредобанк впровадив можливість купівлі безготівкової валюти під депозит

10 Август, 2022 | Нет комментариев | Размещено в банк, валюта, Украина

Кредобанк впровадив можливість купівлі безготівкової валюти з подальшим розміщенням під депозит для фізичних осіб. Мінімальний термін розміщення вкладу без дострокового розірвання – три місяці відповідно до вимог НБУ.

Купити безготівкову валюту клієнти зможуть у відділенні Кредобанку, попередньо заповнивши відповідну заяву. Дана послуга доступна виключно в доларах США на суму не більше 50 тисяч гривневого еквіваленту в місяць за умови залучення коштів на вклад «Прибутковий». Мінімальна сума купівлі – 500 доларів США. Процентні ставки за вкладом становлять 0,01% і виплачуються в кінці терміну або щомісяця на рахунок клієнта в Кредобанку.

«Ми пропонуємо надійний спосіб придбання та зберігання іноземної валюти у банку, що має досвід роботи більше 30 років на ринку та входить до фінансової групи PKO Bank Polski.  Вигідний валютний курс Кредобанку дозволяє заощадити кошти при купівлі. Нині депозитні вклади у валюті – це радше лояльне ставлення до клієнта, аніж власна вигода для банку.», — розповідає директор департаменту роздрібних клієнтів АТ «Кредобанк» Олександр Супрунович.

21 липня 2022 року НБУ дозолив продавати безготівкову валюту громадянам України із подальшим розміщенням на депозит на строк від трьох календарних місяців без права дострокового розірвання у межах щомісячного ліміту 50 тис. грн (в еквіваленті).

Довідка:

Кредобанк заснований у Львові у 1990 році, віднесений Національним банком України до системно важливих банків України та входить до фінансової групи PKO Bank Polski – найбільшої фінансової інституції Польщі та однієї з найбільших фінансових груп Центрально-Східної Європи. Домінуючий підрозділ групи – найбільший банк Польщі PKO Bank Polski зі 100-літньою історією, один з найстійкіших банків Європи за результатами стрес-тестів Європейської адміністрації банківського нагляду (липень 2021 р.).

(c) Banknews

»Главная страница«

Оставить комментарий 1972 просмотров, 1 - сегодня |

Оставить комментарий





<