| RSS

accounting outsourcing in ukraine

WhitePress підтримує українські медіа: звернення до видавців

10 Март, 2022 | Нет комментариев | Размещено в ИТ, Польша, Украина

Шановні видавці! Головний офіс WhitePress виступив з ініціативою щодо підтримки незалежних медіа в Україні. WhitePress закликає європейських рекламодавців замовляти публікації на українських сайтах та порталах через свою платформу з розповсюдження контенту. Це спосіб допомогти українським видавцям та копірайтерам заробляти у ці важкі часи. 

Протягом березня WhitePress передаватиме весь прибуток від монетизації публікацій на підтримку незалежних регіональних сайтів, яку здійснює на місцях Асоціація «Незалежних Регіональних Видавців України», одним із пріоритетів якої є підтримка свободи слова в Україні (http://airpu.org/).

«Ми зробимо усе, щоб словом і ділом підтримати українську незалежну пресу. Ставимо собі за мету допомогти шляхом залучення додаткових бюджетів від міжнародних рекламодавців. Робота редакцій потребує ресурсу, зокрема фінансового. Ми як представники бізнесу чудово це розуміємо, тому сподіваємося, що ця ініціатива допоможе видавництвам й надалі мужньо виконувати свою роботу – висвітлювати жахи війни та незламність української нації!», – каже Артур Тадеуш-Латошевіч, директор із розвитку бізнесу компанії WhitePress Ukraine.

«Професійна робота журналістів на місцях у кожному невеликому містечку неймовірно важлива у ці страшні часи. Наше завдання – максимально підтримати їх та забезпечити можливість інформувати українців та увесь світ про ганебні дії, які Росія чинить проти нас, українців. Будь-яка підтримка надзвичайно важлива. Разом – до перемоги!», – Оксана Бровко, керівниця Асоціації «Незалежних Регіональних Видавців України»

Замовляйте статті за посиланням: https://www.whitepress.com.ua/

#helpukraine #whitepress #whitepressukraine #ukrainemedia #contentwriters #supportukraine #standwithukraine

WhitePress – це провідна платформа з контент-маркетингу, заснована у 2013 році зі штаб-квартирою у м. Бельсько-Бяла, Польща. Її мета – допомагати онлайн-виданням монетизувати свій контент шляхом отримання замовлень на розміщення публікацій від клієнтів платформи, а саме рекламних агенцій. WhitePress постійно вдосконалює якість контенту, який вона створює та розповсюджує, і є європейським лідером у сфері автоматизації контент-маркетингу. Платформа WhitePress робить процес публікації простішим, швидшим й економічно ефективнішим. Компанія швидко масштабується на міжнародному рівні та дозволяє публікувати статті в різних регіонах. Сьогодні платформа об’єднує понад 40 000 видавців та публікує статті 21 мовою світу. Крім того, WhitePress володіє платформою GoodContent і запускає послугу Content Premium (сервіс із написання статей провідними авторами та журналістами у своїй галузі).

(c) Banknews

»Главная страница«

Оставить комментарий 401 просмотров, 1 - сегодня |

Оставить комментарий





<