| RSS

accounting outsourcing in ukraine

«Альфа-Бізнес Онлайн» – новий інтернет-банк для юридичних осіб

1 Июль, 2021 | 2 комментариев | Размещено в банк, МСБ, Платежи, Украина

Альфа-Банк Україна представляє новий інтернет-банкінг для юридичних осіб і підприємців – «Альфа-Бізнес Онлайн» на новій високотехнологічній платформі. Маючи величезний потенціал для розвитку, «Альфа-Бізнес Онлайн» постійно оновлюватиметься і розширюватиметься новими сервісами для клієнтів сегментів малого, середнього та корпоративного бізнесу. 

Минулого року Альфа-Банк Україна взяв курс на технологічний розвиток цифрових сервісів для всіх груп клієнтів. Наприкінці 2020 року було представлено цифровий банк Sense SuperApp для фізичних осіб, простих ФОПів і фрилансерів. У цьому – з’явилася нова версія клієнт-банку для бізнес-клієнтів. Вона прийшла на зміну попереднім версіям WEB-IFOBS і «Мій бізнес Онлайн», технічні можливості яких уже не відповідали сучасним запитам банку і клієнтів на подальше зростання.

Альфа-Банк Україна планує поетапно перевести всіх клієнтів, які користуються поточними клієнт-банками, на нову версію.

З боку клієнта для переходу на нову систему клієнт-банку не знадобиться жодних додаткових дій. Логін, пароль, ключ електронного підпису – залишаються без змін і будуть актуальними в новому «Альфа-Бізнес Онлайн». Так само, як і шаблони документів і всі операції, створені в поточних версіях клієнт-банків.

На сьогодні в «Альфа-Бізнес Онлайн» клієнти вже мають можливість:

  • працювати в будь-якому браузері без установлення Java;
  • користуватися розширеним функціоналом: дашборд доступних залишків за всіма рахунками, формування виписок, підпис документів просто з головної сторінки;
  • дистанційно підключати депозити, торговий еквайринг, бізнес і корпоративні картки, відкривати другий і наступні рахунки та інші продукти/послуги банку;
  • керувати корпоративними та бізнес-картками, переглядати інформацію про депозити, торговий еквайринг;
  • здійснювати електронний документообіг з банком;
  • подавати електронну заявку на видачу готівки, що повністю замінює чекову книжку;
  • керувати рахунками декількох компаній або групи ФОПів в єдиному вікні під одним логіном і паролем;
  • інтегрувати з обліковими системами компаній.

Увійти до системи інтернет-банкінгу «Альфа-Бізнес Онлайн»: https://online.alfabank.ua/#/login

Довідка:

Альфа-Банк Україна – великий український банк з міжнародним капіталом, входить до приватної інвестиційної холдингової компанії ABH Holdings S.A. з головним офісом у Люксембурзі. Відповідно до класифікації Національного банку України, Альфа-Банк Україна входить до групи банків іноземних банківських груп, є системно важливим банком і знаходиться в першій десятці фінансових установ країни за обсягом активів. Станом на 1 січня 2021 року роздрібна мережа банку включає 210 відділень та 706 банкоматів. Банк обслуговує 1,5 мільйона фізичних та юридичних осіб та має штат понад 6,5 тисячі співробітників.

(c) Banknews

»Главная страница«

Оставить комментарий 339 просмотров, 1 - сегодня |
Follow Discussion

2 комментариев to “«Альфа-Бізнес Онлайн» – новий інтернет-банк для юридичних осіб”

  1. admin:

    fb
    tw
    Альфа-Банк першим серед українських банків отримав статус фінансового гаранта в режимі спільного транзиту (NCTS). Тепер всі юридичні особи, які здійснюють зовнішньоекономічну діяльність, можуть звернутися до банку та отримати гарантію міжнародного зразка для подальшого переміщення товарів територіями країн-учасниць Конвенції про процедуру спільного транзиту.

    NCTS – технологія, яка лежить в основі європейської Конвенції про процедуру спільного транзиту. 17 березня 2021 року Україна розпочала етап Національного застосування NCTS, який є необхідним етапом підготовки до міжнародного застосування системи. Для отримання статусу фінансового гаранта банкам та страховим компаніям необхідно пройти оцінку відповідності нормам, визначених Законом України від 12.09.2019 №78-ІХ «Про режим спільного транзиту та запровадження національної електронної транзитної системи» (NCTS).

    Конвенція про процедуру спільного транзиту об’єднує 35 Договірних сторін, які запровадили єдині правила декларування та контролю за транзитними переміщеннями товарів із використанням спільного ІТ продукту (NCTS). Країни-підписанти Конвенції: 27 країн ЄС, 4 країни ЄАВТ (Ісландія, Норвегія, Ліхтенштейн і Швейцарія) та 4 інші країни (Великобританія, Туреччина, Північна Македонія і Сербія).

  2. admin:

    Акціонер Альфа-Банку компанія ABH Ukraine Limited успішно зареєструвала два випуски єврооблігацій на загальну суму 100 млн дол. США

    21 вересня 2021 року, компанія ABH Ukraine Limited – акціонер АТ «АЛЬФА-БАНК», яка володіє 42,4% акцій Банку, здійснила два нових випуски єврооблігацій у вигляді нот участі у кредиті (LPN – loan participation notes): обсягом 50 млн дол. США з датою погашення 05 липня 2024 року (ISIN XS2388153558) та обсягом 50 млн дол. США з датою погашення 22 січня 2025 року (ISIN XS2388153715) із щоквартальною виплатою купонів за обома випусками. Рівень дохідності за випусками відображає поточну ситуацію на міжнародних ринках капіталу.

    Єврооблігації були випущені за правилами, зазначеними у Положенні «S» Комісії з цінних паперів і бірж США. Випуски LPN мають лістинг на Франкфуртській фондовій біржі.

    Станом на дату публікації 16 випусків ABH Ukraine Limited перебувають в обігу, серед яких 14 у доларах США та два у євро, 13 випусків погашено.

Оставить комментарий





<