| RSS

accounting outsourcing in ukraine

Членом правління Райффайзен Банку призначений Томас Матейка

2 Сентябрь, 2021 | Нет комментариев | Размещено в Австрия, банк, Кадры, Украина

Наглядова рада Райффайзен Банку призначила Томаса Матейка на посаду заступника голови правління банку. Свої обов’язки на цій посаді він почне виконувати з 11 жовтня 2021 року. 

Томас Матейка відповідатиме за фінансову вертикаль Райффайзен Банку – фінансовий та бухгалтерський облік, контролінг, управління активами та пасивами.

Свою кар’єру Томас Матейка будував у групі Райффайзен Банк Інтернаціональ – майже 15 років працював у її підрозділах в Австрії та інших країнах. Зокрема, з червня 2019 року він очолював департамент по роботі з фінансовими установами, управління ризиками країни та портфеля Райффайзен Банк Інтернаціональ. Із вересня 2020 року був також членом Наглядової ради українського Райффайзен Банку.

АТ «Райффайзен Банк» зареєстровано 27 березня 1992 року, із жовтня 2005 року банк став частиною австрійської банківської групи Райффайзен Банк Інтернаціональ АГ.

Станом на 30 червня 2021 року Група Райффайзен володіла 68,26% акцій банку, Європейський банк реконструкції та розвитку – 30%. Широкий перелік банківських послуг надається 2,5 млн клієнтам Райффайзен Банку через загальнонаціональну мережу із майже 400 відділень по всій Україні на кінець червня цього року.

(c) Banknews

»Главная страница«

Оставить комментарий 548 просмотров, 1 - сегодня |

Оставить комментарий





<