| RSS

accounting outsourcing in ukraine

НБУ погодив Володимира Мудрого на посаду Голови Правління ОТП Банку

17 Ноябрь, 2020 | 1 комментарий | Размещено в банк, кадры, Украина

12 листопада 2020 року Національний банк України погодив кандидатуру Володимира Мудрого на посаду Голови Правління АТ «ОТП БАНК». Нагадаємо, що Наглядова Рада банку обрала Володимира Мудрого на посаду Голови Правління у жовтні 2020 року. 

Пан Володимир має майже 20 річний досвід роботи у банківській сфері. Свою кар’єру в ОТП Банку розпочав у 2005 році на посаді керівника операційного відділу Волинської філії ОТП Банку, а через рік обійняв посаду начальника операційного відділу АТ «ОТП БАНК». З 2008 по 2010 рр. – Начальник Управління операційного супроводження активно-пасивних операцій клієнтів ОТП Банку. З 2010 року очолював АТ «ОТП Кредит». З липня 2012 року обіймав посаду Члена Правління та відповідав за бізнес-лінію роздрібного бізнесу.

Закінчив економічний факультет Волинського державного університету ім. Лесі Українки за спеціальністю «Фінанси і кредит». Другу вищу освіту здобув у Krannert Business School (США) і Tias Nimbas Business School (Нідерланди), де в 2010 році захистив ступінь EMBA за спеціальністю «міжнародний менеджмент».

Акціонерне товариство «ОТП БАНК» – один з найбільших українських банків з іноземним капіталом, який є визнаним лідером фінансового сектора країни. На ринку він представлений з 1998 року, має стійку репутацію соціально-відповідальної, надійної та стабільної структури, що пропонує споживачам сервіси європейської якості. Банк надає повний спектр фінансових послуг для корпоративних і приватних клієнтів, а також представників малого та середнього бізнесу. Його стовідсотковим власником є найбільший угорський банк OTP Bank Plc.

З 2019 року згідно з рішенням НБУ ОТП Банк віднесено до переліку системно важливих банків України, які мають вагомий вплив на розвиток фінансової системи країни.

В Україні АТ «ОТП БАНК» виступає флагманом банківської групи ОТП, зареєстрованої Національним банком України, до складу якої також входять ТОВ «КУА «ОТП Капітал» та ТОВ «ОТП Лізинг».

(с) Banknews

»Главная страница«

Оставить комментарий 349 просмотров, 2 - сегодня |
Follow Discussion

1 комментарий to “НБУ погодив Володимира Мудрого на посаду Голови Правління ОТП Банку”

  1. admin:

    ОТП Банк (Киев) выдал кредитов по государственной программе «Доступные кредиты 5-7-9%» на сумму 75 млрд грн, сообщил глава правления банка Владимир Мудрый.

    «Финансирование бизнеса по программе «Доступные кредиты 5-7-9%», на начало декабря – 75 млрд грн. За счет поддержки правительством цен на кредиты и прозрачных условий их получения, госпрограмма стимулирует общий спрос со стороны юрлиц».

Оставить комментарий





<