| RSS

accounting outsourcing in ukraine

Американский Groupon Inc ушел из Украины

26 Январь, 2016 | Нет комментариев | Размещено в банк, Украина
Кипрская компания ДАРБЕРРІ ЛТД решила прекратить с 25 января 2016 года деятельность компании «Групон» в Украине. Компания официально объявила о своем закрытии на официальном сайте:
Шановний Користувач,

Вас було перенаправлено на цю сторінку, оскільки Ви намагалися зайти на сайт Групон Україна.

Ми з прикрістю повідомляємо Вам, що з 25 січня 2016 року компанія Групон припинила свою діяльність в Україні і тому сьогодні ми не можемо запропонувати Вам ніяких акцій.

Для наших користувачів це означає, що сьогодні опівночі ми припиняємо пропонувати акції на нашому сайті. Всі діючі акції будуть дійсними найпізніше до 25 лютого 2016 р.

Якщо Ви придбали купон, але ще не використали, і строк його дії ще триває, він буде дійсним найпізніше до 25 лютого 2016 р. Якщо Ви його не використаєте до зазначеної дати, то Ви отримаєте відшкодування сплаченої за нього ціни тим же методом, яким Ви здійснили оплату (на банківську картку). З питань відшкодування оплат, здійснених іншими методами, зверніться у наш відділ повернення коштів за адресою, вказаною нижче. Умови купону лишаються дійсними найпізніше до 25 лютого 2016 р.

Придбані купони на товари будуть реалізовані. Якщо Ви бажаєте повернути придбаний Вами товар з розділу «Шопінг», Ви можете зробити це до 25 лютого 2016 року.

Якщо Вам необхідно поговорити з нашим представником, зверніться до нашої служби підтримки користувачів за номером телефону +380 (44) 597-97-79, або напишіть нам через форму зворотного зв’язку за посиланням www.groupon.com.ua/customer_support або напишіть листа у наш відділ повернення коштів на адресу: ТОВ «Групон УА», м. Київ, 04116, вул. Маршала Рибалка, будинок 10/8, офіс 410 до 25 лютого 2016 року.

Якщо Ви – один з наших продавців і Вам потрібна додаткова інформація, напишіть нам за електронною адресою ru-pm@groupon.com.

На жаль, сьогодні ми не можемо запропонувати Вам ніяких вигідних акцій, але вдячні Вам за виявлений інтерес до Групон.

Справка BankNews:
В капитал «ГРУПОН УА» киприотами было инвестировано 1,53 млн. грн. Компания ГРУПОН УА начала действовать в Украине в 2010 году. Кипрская компания ДАРБЕРРІ ЛТД входит в состав американской компании Groupon Inc. 3-й квартал 2015 года Groupon Inc закончила с убытком 27,6 млн. долл. при падении объемов продаж на 0,1% до 713,6 млн. долл. У компании 48,6 млн. пользователей по всему миру, которые в среднем за год тратят на услуги с использованием скидочных купонов 133 долл.

Join the Forum discussion on this post

»Главная страница«

Оставить комментарий 2111 просмотров, 1 - сегодня |

Оставить комментарий





<