| RSS

accounting outsourcing in ukraine

Азаров: отримати пільговий кредит на іпотеку виявили бажання 7,5 тисяч осіб

27 Июнь, 2012 | Нет комментариев | Размещено в ипотека

Про це Микола Азаров повідомив на засіданні Уряду 27 червня 2012 року. За його словами, нині триває втілення в життя Програми здешевлення вартості кредитів для забезпечення доступним житлом громадян, яка була розроблена на основі соціальних ініціатив Президента України.

«На сьогодні в Україні виявили бажання отримати пільговий кредит понад 7,5 тисяч осіб. На сьогодні для участі у програмі відібрано 4 тисячі 710 квартир. Можна було б похвалити Міністерство регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України, особливо, якщо згадати, що втілювати цю програму в життя воно розпочало фактично з чистого аркуша – коли вітчизняне будівництво кілька років поспіль перебувало в перманентній кризі», — зазначив Азаров.

Нова програма не тільки дає змогу отримати нове житло тисячам українських громадян, вона надає нове дихання вітчизняному житловому будівництву, впевнений прем’єр. При цьому він наголосив про необхідність вдосконалити порядок надання зазначених кредитів.

» Необхідно врахувати пропозиції, які надходять із регіонів і стосовно розміру першого внеску, і інших умов кредитного договору. По-друге, ми повинні подвоїти, потроїти наші зусилля стосовно популяризації нової державної програми. Щоб кожен наш громадянин, кожна людина, так би мовити, «змучена квартирним питанням» дізналася про кроки держави і Уряду не з приватних консультацій, а з відкритих урядових джерел. Як це організовано, наприклад з виплат знецінених заощаджень. Доступне житло повинно стати таким насправді для будь-якого українця і його родини. І тут повинно краще попрацювати насамперед Міністерство житлово-комунального господарства», — зазначив Микола Азаров.

(c) Banknews

»Главная страница«

Оставить комментарий 1478 просмотров, 1 - сегодня |

Оставить комментарий





<