| RSS

accounting outsourcing in ukraine

Дайджест банковских новостей — декабрь 2012 года

3 Январь, 2013 | 2 комментариев | Размещено в дайджест, Украина

1. Люксембурзька компанія надала «МЕГАБАНКУ» кредит у розмірі 4 мільйонів доларів США

Компанія «ResponsAbility Social Investments AG» (Люксембург) у листопаді поточного року підписала з «МЕГАБАНКОМ» кредитну угоду про надання банку трирічного фінансування на загальну суму 4 млн. доларів США. Кошти будуть спрямовані на видачу мікрокредитів українським підприємцям.

2. Сергія Черненка затверджено на посаду голови правління ПУМБ

Комісія Національного банку України з питань нагляду та регулювання діяльності банків узгодила кандидатуру Сергія Черненка на посаду голови правління Публічного Акціонерного Товариства «Перший Український Міжнародний Банк» (рішення № 907 від 23.11.2012р). Сергій Черненко є частиною команди ПУМБ з 1997 року і до цього призначення обіймав посаду першого заступника голови правління та фінансового директора ПУМБ.

 

3. Зміни у складі Правління АТ «СБЕРБАНК РОСІЇ»

Перший заступник Голови Правління АТ «СБЕРБАНК РОСІЇ» Олександр Ведяхін залишив склад  Правління банку. Дане рішення було пов’язане з призначенням Ведяхіна на посаду Члена Ради Директорів, Головного Ризик Офіцера DenizBank (Туреччина), який в 2012 році придбала Група «СБЕРБАНК».

Олександр Ведяхін працював Першим Заступником Голови Правління в АТ «СБЕРБАНК РОСІЇ» з моменту виходу Групи «СБЕРБАНК» на український ринок в 2008 році. Свій трудовий стаж в Групі він відраховує з 1999 року, коли почав працювати простим операціоністом у відділенні банку.

 

4. Відомості про зміну складу посадових осіб ПАТ «Укрiнбанк»

Рішенням Наглядової Ради ПАТ «Укрiнбанк», Протокол №16 вiд 29.11.2012 року, членами Правління Банку строком на 3 роки призначено Жукова Андрія Яковича та Зборовського Сергія Борисовича.

Жуков А.Я. обіймав посади заступника директора з індивідуального бізнесу Черкаського ГРУ КБ «Приватбанк», Голови Правління ЗАТ «Український кредитний банк» (ЗАТ «Акцент-Банк»), Голови Наглядової Ради ВАТ «АВАНТ БАНК» та з грудня 2011 року посаду радника Голови Правління ПАТ «Укрінбанк».

Зборовський С.Б. станом на 29.11.2012 року особисто володіє 0,76 % статутного капіталу банку. Обіймав посади заступника директора кредитного Департаменту з питань економічної безпеки ВАТ Банк «БІГ Енергія», радника тимчасового адміністратора ВАТ Банк «БІГ Енергія», заступника начальника Управління безпеки АТ «Укрiнбанк», начальника Управління безпеки АТ «Укрінбанк» та з грудня 2011 посаду директора Департаменту безпеки ПАТ «Укрінбанк».

 

5.  Комісія НБУ погодила кандидатуру Дмитра Крепака на посаду Голови правління Публічного Акціонерного Товариства «КРЕДОБАНК»

Як Голова правління Дмитро Крепак координує роботу правління та здійснює нагляд за вертикаллю загальнобанківського менеджменту, зокрема, курує питання юридичного забезпечення діяльності банку, стратегічного планування, організації банку та управління персоналом, а також зв’язків з громадськістю. Крім цього здійснює поточний нагляд за роботою підрозділу внутрішнього аудиту, підпорядкованого Спостережній Раді. У банківський сфері Дмитро Крепак працює з 1994 року. До призначення Головою правління  «КРЕДОБАНКУ» він обіймав посаду заступника голови правління з роздрібного бізнесу у ПАТ «Перший Український Міжнародний Банк». В період з 2006 року по 2011 рік працював в системі «Райффайзенбанк Аваль». Має понад п’ятирічний досвід роботи в Сполучених штатах Америки.

 

6. «ІНДУСТРІАЛБАНК» повністю оптимізував свою організаційну структуру

У грудні 2012 року «ІНДУСТРІАЛБАНК» з успіхом завершив процес оптимізації своєї організаційної структури за рахунок реструктуризації філій у відділення і повністю перейшов на дворівневу систему управління. Процес реорганізації завершився переходом Київського, Кременчуцького та Сумської філій в статус регіональних відділень.

Перехід на дворівневу систему управління дозволив поліпшити взаємодію між структурними підрозділами та Головним банком, а також підвищити ефективність управління мережею відділень. В результаті проведеної роботи кількість рівнів ієрархії було зменшено. Зазначені фактори призвели до спрощення банківських процесів і дозволили зменшити час реагування на потреби клієнтів. Крім цього Банк отримав додатковий ефект від скорочення загальнобанківських витрат.

 

7. Зміни у складі правління ПАТ «ТЕРРА БАНК»

Начальника Служби фінансового моніторингу Заєць Наталію Василівну призначено на посаду члена Правління та відповідальним працівником банку за проведення фінансового моніторингу. Раніше обіймала посади: з 03.03.2009р. по 01.08.2011р. – ПАТ КБ «ПІВДЕНКОМБАНК», заступник директора Департаменту організації рітейлу з питань процесінгу, заступник начальника Управління організації роздрібних продуктів Департаменту організації продажу, начальник відділу реєстрації та аналізу операцій Управління фінансового моніторингу Департаменту контролінгу та фінансового моніторингу, заступник начальника управління фінансового моніторингу Департаменту фінансового моніторингу (тимчасово), головний економіст відділу супроводження операцій з платіжними картками Управління Бек-офісу Департаменту операційного супроводження; з 03.07.2012р. по 16.11.2012р. – ПАТ КБ «ІНТЕРБАНК», начальник управління фінансового моніторингу, член Правління ПАТ КБ «ІНТЕРБАНК».

 

8. Зміни в структурі управління ПАТ «КБ «АКТИВ-БАНК»

Рішенням Наглядової Ради Распутну Людмилу Вільтонівну з 14 грудня 2012 року було звільнено з посади Голови Правління ПАТ«КБ «АКТИВ-БАНК» за власним бажанням, із 17 грудня 2012 року Солнцева Ігоря Михайловича було призначено тимчасово виконуючим обов’язки Голови Правління ПАТ «КБ «АКТИВ-БАНК» до моменту узгодження його кандидатури Національним банком України. Солнцев Ігор Михайлович — банкір з 20-річним успішним банківським досвідом, обіймав керівні позиції в банках «Кредит Дніпро», «Форум» і «Акордбанк».

 

9. «ТАСкомбанк» на 33% збільшив статутний фонд

20 листопада 2012 року відбулися позачергові збори акціонерів «ТАСкомбанку», на яких була затверджена нова редакція Статуту банку в зв’язку зі збільшенням статутного капіталу шляхом приватного розміщення акцій банку. Статутний капітал буде збільшений на 33% і складе 220 млн. грн. Збільшення капіталу проходить за рахунок емісії 1100000 простих іменних акцій без документарної форми номінальною вартістю 50 грн. кожна. Загальна вартість розміщених акцій становить 55 млн. грн. Розміщення акцій проходило в два етапи: з 5 по 9 листопада і з 12 по 13 листопада 2012 року. Нова редакція Статуту банку набуде чинності після державної реєстрації. Основною метою збільшення статутного фонду є підвищення фінансової стабільності банку. «ТАСкомбанк» планує розпорядитися отриманими коштами, вклавши їх у розвиток перспективних для банку напрямів і збільшити кредитно-інвестиційний портфель.

 

10. Зміна керівництва «Містобанку»

У зв’язку зі звільненням з посади Голови Правління Фурсіна Івана Геннадійовича на підставі п. 5 ст. 36 КЗпП України, ст. 3 Закону України «Про статус народного депутата України» на посаду Голови Правління призначено Демченка Івана Анатолійовича. Раніше  Іван Анатолійович обіймав наступні посади: головний спеціаліст відділу міжбанківського кредиту АКБ «Аскольд», директор департаменту цінних паперів, біржових і ділінгових операцій АБ «Банкірський дім», заступник директора Херсонського філіалу АБ «Брокбізнесбанк», заступник Голови Правління АТ «МІСТО БАНК».

 

11. Зміна головного бухгалтера ПАО «АПЕКС-БАНК»

У зв’язку зі звільненням за власним бажанням головного бухгалтера Пилипчук Вікторії Анатоліївни з 7.12.2012 обов’язки головного бухгалтера тимчасово покладені на Ткач Маріанну Юріївну, заступника головного бухгалтера.

 

12. Нові призначення в «Акордбанку»

ПуАТ «КБ «Акордбанк» з 17 грудня 2012 року очолить Зінаїда Петрівна Кот, яка має понад 30-річний досвід роботи у банківському секторі і обіймає керівні посади в «Акордбанку» з моменту його створення в 2008 році. Солнцев Ігор Михайлович, який очолював банк з 2011 року, залишає пост Голови правління банку у зв’язку з переходом на інше місце роботи.

 

13. Призначення  Голови правління ПАТ «ДІАПАЗОН- МАКСИМУМ БАНК»

Згідно з рішенням Спостережної ради, Головою Правління строком на 3 роки  призначено заступника Голови Правління, члена Правління Половинка Віктора Олександровича. Інші посади, які обіймав  Віктор Олександрович протягом своєї діяльності: заступник Директора, начальник відділу дилінгу, заступник начальника Управління дилінгу, начальник Управління дилінгу Департаменту Казначейства, заступник Голови Правління.

 

14. Звільнення відповідального працівника за організацію фінансового моніторингу ПАТ КБ «Центр»

Наказом ПАТ КБ «Центр» від 27.11.2012р. за власним бажанням звільнено Карпенка Сергія Миколайовича — начальника управління фінансового моніторингу, члена Правління – відповідального працівника за організацію фінансового моніторингу. Замість нього на цю посаду призначено Черниш Наталію Сергіївну на період дії Трудового договору з 28 листопада 2012р. по 01 березня 2014 року включно. Протягом своєї діяльності обіймала такі посади: заступник начальника управління фінансового моніторингу ПАТ КБ «Центр»; відповідальний працівник з фінансового моніторингу відділу аналізу управління фінансового моніторингу Департаменту комплаєнс ПАТ «УкрСиббанк»; начальник відділу фінансового моніторингу ПАТ «БАНК КРЕДИТ ДНІПРО»; економіст відділу фінансового моніторингу ЗАТ КБ «Кредит –Дніпро».

 

Кредити

1. ПАТ «КРЕДІ АГРІКОЛЬ БАНК» розширює перелік послуг для агровиробників

Відтепер підприємства, які спеціалізуються на рослинництві в галузі сільського господарства, мають можливість скористатися програмою фінансування під заставу зерна за подвійними складськими свідоцтвами.

Форма надання кредиту – відновлювальна або не відновлювальна кредитна лінія.

Валюта — гривня, долар США, євро (валютні кредити – за умови наявності валютної виручки).

Термін кредиту – на 10 днів менше, ніж строк зберігання зерна за подвійним складським свідоцтвом, але не пізніше 31 травня року, наступного за роком збору врожаю зерна, яке надається під заставу.

Розмір кредитного ліміту до 80% від вартості зерна, яке надається під заставу. Разова комісія — 1% від суми кревного ліміту.

Відсоткова ставка залежить від фінансового стану позичальника.

Графік погашення кредиту —  в кінці терміну кредитування; оплата відсотків щомісячно.

Страхування — обов’язкове: або зерновим складом, або клієнтом.

Вимоги до позичальника: строк діяльності в сфері рослинництва не менше 2-х років та не менше 2-х операційних циклів; стабільний фінансовий стан і кредитоспроможність; відкриття поточного рахунку в ПАТ «КРЕДІ АГРІКОЛЬ БАНК»; на момент звернення за кредитом не мати простроченої заборгованості в інших банках.

 

2. Акційна програма від «Дельта Банку» «Платіж у подарунок»

«Платіж у подарунок» — це виплата грошових коштів, рівних сумі одного платежу, зазначеного в графіку платежів відповідно до укладеного кредитного договору.

Основні умови акційної програми «Платіж у подарунок»:

• термін дії акційної програми – з 06.12.2012 року до 31.12.2012 року включно;

• виплата суми платежу в подарунок здійснюється одноразово (до 08.02.2013р. включно) на картковий рахунок, відкритий в «Дельта Банку» за умови виконання правил участі в акційній програмі;

• інформація про зарахування коштів на картковий рахунок буде відправлена за допомогою SMS-повідомлення на номер мобільного телефону, зазначеного Вами при оформленні кредиту.

 

3. Бахчисарайський комбінат «Будіндустрія» за підтримки «Діамантбанку» реалізував інвестиційний проект

На ПрАТ «Бахчисарайський комбінат «Будіндустрія» за підтримки ПАТ« Діамантбанк» реалізовано проект по зміні технологічного виду палива для печей випалу під час виробництва цементу. Фахівцями комбінату, спільно з провідним світовим виробником обладнання для цементної галузі німецькою компанією «GEBR. PFEIFFER» і українським проектувальником ТОВ «Південдіпроцемент», було розроблено проект по зміні технологічного виду палива для печей випалу під час виробництва цементу, для чого було змонтовано млин продуктивністю 15 тонн на годину. Пусконалагоджувальні роботи нового цеху та виведення обладнання на планову потужність велися спільно з вітчизняними і німецькими фахівцями. Цей проект скорочує витрати паливно-енергетичних ресурсів на одиницю виробленої продукції, що дасть змогу збільшити конкурентоспроможність випуску цементу і забезпечить позитивну динаміку цементного виробництва з додатковим створенням робочих місць. Для здійснення інвестиційного проекту були потрібні серйозні капіталовкладення, кредитні кошти, що були надані комбінату банком-партнером ПАТ «Діамантбанк». ПрАТ «Бахчисарайський комбінат» Будіндустрія» є одним з найбільших підприємств з виробництва будівельних матеріалів на півдні України і єдиним підприємством, що виробляє цемент в АР Крим.

 

Депозити

 

1. ВТБ Банк вводить в дію довгострокові вклади для фізичних осіб

З 28.11.2012 договір за вкладом «Класичний», який передбачає максимальну прибутковість, а також можливість отримання відсотків як наприкінці терміну дії договору,так і щомісяця, можна укласти в національній валюті на строк до 3 років (включно). При цьому встановлені лояльні умови дострокового розірвання договору: у разі оформлення договору депозитного вкладу строком на 3 роки клієнт отримає 75% нарахованих відсотків, якщо на момент розірвання повний термін розміщення вкладу склав 367днів і 85% після 730днів (2роки) розміщення вкладу.

 

2.Банк «Кредит Дніпро» запропонував клієнтам «ПРАЙМ» річний депозит з можливістю зняття грошей кожні 14 днів без втрати відсотків

Вклад може бути відкритий в гривні, ставка по ньому складає 16% річних і зафіксована на весь термін дії вкладу. Відсотки за депозитом виплачуються кожні 14 днів на платіжну картку клієнта, якою можна розраховуватися як в Україні, так і в будь-якій країні світу. Одна з переваг депозиту «ПРАЙМ» — спеціальна система бонусів. Починаючи з другого періоду (один період — 14 днів), клієнти починають отримувати бонуси по закінченні кожного наступного періоду: +0,1% до ставки, яка була в попередньому періоді (наприклад: другий період — 16,1%, третій період — 16 , 2% і т.д.).

 

3.Інтерактівний вклад «Новокодній 2013» від VAB Банку.

Назва вкладу відображає основну ідею продукту – для оформлення такого внеску клієнти отримують персональні коди. Якщо після оформлення вкладу за рекомендацією клієнта оформить вклад його друг, клієнт отримає «Новокодній VIP подарунок». Всі коди виграшні – отримати їх можна sms-повідомленням, на сайті та у відділеннях банку, а також на рекламних листівках і чеках банкоматів. Ставки: до31%річних у гривніідо 15% річних віноземній валюті!

 

4. До святкування Нового 2013 року спеціальний подарунок від «Банку Кіпру» – до +13% річних додатково до стандартної відсоткової ставки за депозитом.

З 17 грудня 2012 року по 31 січня 2013 року включно при відкритті або пролонгуванні будь-якого строкового депозит у ПАТ «БАНК КІПРУ» клієнтам надається можливість  обрати  одну з акційних скретч-карт, стерти захисне покриття та дізнатись про розмір додаткового відсотка до депозитної ставки за оформленим депозитним вкладом.

Додаткові відсотки гривня — від +1% до +13%, долар США- від +0,5% до +3%

 

5.ПАТ «БАНК ПЕРШИЙ» пропонує новий акційний депозитний вклад «Святковий АВАНС»

Вклад в національній валюті строком на 2 місяці з виплатою відсотків авансом в день оформлення вкладу. Період дії акції з 01.12.2012 р. по 19.01.2013 р

 

Нові ідеї та технології для поліпшення обслуговування клієнтів

 

  1. 1.      «ДельтаБанк» і система електронної доставки і оплати рахунків Portmone.com створили спільний продукт — ко-брендкартку«Delta-Portmone.com».

Карта дає можливість здійснювати через Інтернет регулярні платежі за світло, воду, мобільний зв’язок або будь-які інші послуги в режимі on-line. При цьому за кожну безготівкову операцію, здійснену за допомогою карти, нараховуються бонуси у вигляді відсотків від суми угоди.

Переваги картки:

• повернення 2% від суми кожного платежу в системі Portmone.com і 1% від суми кожної безготівкової операції в торговельній мережі України;

• користування системою Portmone.com без абонплати та комісії;

• користування кредитним лімітом до 50000 грн. під 0,0001% річних протягом 55 календарних днів;

•12% річних на залишок власних коштів на картці.

2.      «Кредитпромбанк» і система CONTACT покращили умови відправки грошових переказів у Чехію

«Кредитпромбанк» спільно з міжнародною системою грошових переказів CONTACT проводять нову акцію, у рамках якої суттєво знижені комісії на перекази, що здійснюються з України в Чехію. Так, привід правленні переказу в розмірі до 1000 доларів США/євро комісія становить 1,9% від суми, у розмірі до 3000 доларів США/євро — 1,75%, понад 3000 доларів США/євро — 1,6%.

 

  1. 3.      «РайффайзенБанкАваль» розширив перелік компаній, на користь яких клієнти банку можуть здійснювати платежі через мережу центрів самообслуговування.

На сьогодні рахунки більшості компаній, що надають житлово-комунальні послуги в усіх областях України, доступні для оплати через центри самообслуговування «РайффайзенБанкуАваль». Зокрема, клієнти банку мають можливість оплачувати рахунки з житлово-комунальних послуги в м.Києві через центри самообслуговування на користь таких компаній: КП «ГІОЦ»; ПАТ «Київенерго»; ПАТ «Київгаз»; ПАТ «Київоблгаз»; ПАТ «Укртелеком» та інших.

Переваги оплати рахунків через центри самообслуговування банку:

• відсутня комісія за оплату комунальних послуг;

• можливість оплати рахунків за всі житлово-комунальні послуги одним платежем на користь КП «ГІОЦ» (оплата рахунків за послуги ЖКГ, водопостачання та водовідведення холодної і гарячої води, природний газ, опалення);

• зарахування коштів на користь компаній відбувається відразу ж у момент підтвердження платежу;

• відображення заборгованості за рахунками в онлайн-режимі.

В даний час мережа самообслуговування по всій території України налічує понад 500 центрів самообслуговування, у тому числі 50 ЦСО встановлені в Києві.

 

  1. 4.      «ПриватБанк» запустив послугу замовлення фінансових довідок і виписок через термінали самообслуговування

ПриватБанк запустив нову послугу-отримання фінансових довідок і виписок через термінали самообслуговування. Такий сервіс буде корисний у першу чергу для клієнтів, які оформляють туристичні візи або користуються кредитними програмами. Як повідомили в банку, тепер замовити потрібний документ можна за одну хвилину в будь-якому з 6500 терміналів, встановлених у відділеннях банку, великих торгових центрах по всій Україні. Замовляти довідки в терміналах потрібно в меню «Банківськіпослуги/Сервісдовідок»: вибрати необхідний тип документа та оплатити комісію, після чого співробітники банку зв’яжуться з клієнтом для уточнення додаткової інформації та способу доставки. Довідка може бути відправлена клієнтові на електронну пошту або кур’єром, якщо клієнту потрібна довідка з «живими» печатками.

 

  1. 5.      WESTERNUNION та «ПриватБанк» запровадили послугу виплати грошових переказів через термінали самообслуговування і банкомати

Дана послуга є доповненням до традиційно реалізованої через пункти обслуговування Western Union і дає доступ до неї власникам рахунків «ПриватБанку». Щоб отримати гроші, відправлені в системі WesternUnion, клієнту достатньо вставити свою карту в банкомат або кіоск самообслуговування, вибрати меню «Грошові перекази» та опцію «WesternUnion». З міркувань безпеки, транзакцію потрібно підтвердити індивідуальним паролем, який буде вислано банком у вигляді СМС-повідомлення на мобільний телефон клієнта. Далі залишається ввести контрольний номер переказу (заздалегідь на даний клієнтові відправником), вибрати валюту та суму переказу. Гроші буде зараховано на картку одержувача миттєво. Крім того, грошові перекази Western Union уже кілька років також здійснюються через інтернет-банк Приват24.

 

6.«Мобільний банкінг» від «Промінвестбанку» реалізований на новій платформі BIFIT

ПАТ «Промінвестбанк» спільно з компанією «БІФІТ Сервіс» запустив для корпоративних клієнтів послугу «Мобільний банкінг» на новітній платформі iBank2UA.Сервіс дозволяє в дистанційному режимі управляти рахунками корпоративних клієнтів «Промінвестбанку» за допомогою найсучасніших мобільних пристроїв — смартфонів і планшетів на базі операційних систем iOs (iPhone, iPad) і Android. Спеціально для сучасних менеджерів, чия робота пов’язана з постійними пересуваннями, реалізовано зручний функціонал віддаленого контролю за станом рахунків, виписок, відстеження фінансових потоків підприємств, а також управління платіжними лімітами і акцептами понадлімітних платежів.

  1. 6.      Банк «Російський Стандарт» приєднався до акції «Заощаджуй разом з Фуршет та Visa»

За умовами акції, при здійсненні покупок в торговій мережі «Фуршет» за допомогою картки Visa Банку «Російський Стандарт», кожен клієнт отримує гарантовану знижку 4% на придбані товари і стає учасником розіграшу призів. За період дії акції – з 1 грудня 2012 до 31 травня 2013 року — буде розіграно 60 грошових сертифікатів номіналом 1000грн. на придбання товарів у мережі «Фуршет» і путівка на двох до Хорватіїабо Чорногорії.

 

  1. 7.      «Банк Національний кредит» захистив свої карти технологією 3-D secure

ПАТ «Банк Національний кредит» завершив процес імплементації технології 3D secure, яка забезпечує безпеку платежів за допомогою банківських карт в мережі Інтернет.
«Національний кредит» став п’ятим українським банком, який впровадив підтримку технології  MasterCardSecureCode для власних карт. Технологія дозволяє істотно знизити ризики шахрайства при операціях з картами в мережі Інтернет. Вона вводить додатковий крок аутентифікації клієнта при операціях з картами в мережі. При цьому перевірка справжності проводиться на трьох доменах: домені еквайєра, емітента та домені сумісності. Технологія являє собою ідентифікацію клієнта шляхом відправки йому одноразового пароля на телефон безпосередньо перед здійсненням платежу. Номер телефону, на який відправляється SMS з паролем, вноситься в систему в момент випуску карти і може бути змінений тільки при зверненні клієнта в банк.

 

9. Картка «Подарунок» до Новорічних свят від «Акордбанку»

В рамках акції «Святкуйте з 4YOU» ПуАТ «КБ «Акордбанк» пропонує картку «Подарунок». Це — миттєва картка MasterCard, яку можна подарувати. На рахунок  вноситься сума, яку планується подарувати.  Карткою можна розраховуватися в торговельній мережі або ж заощадити кошти на спеціальному депозитному рахунку в «Акордбанку». Розрахунки карткою «Подарунок» не обмежуються жодною торговельною мережею, вона також не має лімітів щодо мінімальної чи максимальної суми внеску. Рахунок подарункової картки відкривається в національній валюті, а її вартість складає лише 20 грн.

 

 

»Главная страница«

Оставить комментарий 2063 просмотров, 1 - сегодня |
Follow Discussion

2 комментариев to “Дайджест банковских новостей — декабрь 2012 года”

  1. admin:

    3600 украинцев стали новыми премиальными клиентами УКРГАЗБАНКА в 2018 году

    В 2018 году в УКРГАЗБАНК к комплексу премиальных банковских услуг PREMIER BANKING присоединились ещё 3600 новых клиентов.

    Программа предполагает предоставление персонального плана развития для каждого клиента.

    «Мы создали не только особенные условия обслуживания, лучшие продукты и тарифы, но и целый ряд программ лояльности и индивидуальный подход в решении любых вопросов. Главная наша цель — построение эффективных долгосрочных отношений с каждым клиентом и его семьей, основанная на поддержке в управлении персональными финансами. Именно поэтому наши клиенты уверенно рекомендуют нас своим партнерам и знакомым. Как свидетельствуют последние исследования относительно контроля качества обслуживания клиентов PREMIER BANKING, уровень удовлетворенности клиентов составляет 97%», — отметила начальник управления PREMIER BANKING УКРГАЗБАНКА Александр Мороз.

    Обслуживание премиальных клиентов УКРГАЗБАНКА осуществляется в сети Premier-зон. Эти зоны организованы в лучших отделениях Банка по всей территории Украины. Также для клиентов PREMIER BANKING выделена круглосуточная поддержка VIP-линии Контакт-центра.

    УКРГАЗБАНК предоставляет клиентам PREMIER BANKING полный спектр всех финансовых услуг, премиальных сервисов и персональный подход в обслуживании.

  2. admin:

    ПУЛ АКТИВІВ АT «ДЕЛЬТА БАНК» ПОВТОРНО ВИСТАВЛЕНО НА ПРОДАЖ НА МАЙДАНЧИКУ DEBTХ
    ПРЕС-РЕЛІЗ

    debtx24 травня 2019 року відбудеться повторний аукціон з продажу пулу активів АТ «ДЕЛЬТА БАНК» балансовою вартістю 4 845 892,85 тис грн, більшу частину якого становлять права вимоги за кредитами юридичним особам (15 шт), майнові права за кредитними договорами (7 шт.), дебіторська заборгованість. Деякі активи перебувають у заставі Національного банку України й АТ «УКРЕКСІМБАНК».

    У забезпеченні за кредитами – привабливі об’єкти з переробки сільськогосподарської продукції, розташовані в Одеській області, зокрема:

    — 39 тис. м² промислової нерухомості;

    — діючий масложировий виробничий комплекс з обладнанням, з доступом до під’їзної залізничної колії та морського транспортного порту;

    — 5,43 га земель з цільовим призначенням для розміщення олійножиркомбінату. Передбачалось будівництво морського зерноперевантажувального комплексу та двостороннього пірсу;

    — діючий олійножиркомбінат з виробництва маргарину, кулінарних та кондитерських жирів, соняшникової олії та майонезу. Розташований поруч із залізничними коліями на 5,34 га промислових земель.

    Торги відбудуться за голландською моделлю аукціону з поетапним зниженням ціни протягом дня.

    Аукціон розпочинається 24.05.2019 у проміжок часу з 9-30 до 10-00.

    Кінцевий термін прийняття заяв: 24.05.2019 до 16:00

    Усі зацікавлені сторони повинні подати свою реєстраційну інформацію відповідно до наданих вимог через веб-сторінку debtx.com завчасно з метою належного опрацювання такої інформації та її підтвердження.

    Ознайомлення з активом відбувається шляхом надання доступу до інформації про актив через веб-сторінку debtx.com для зареєстрованих учасників торгів (аукціону) та кімнатах даних банків, активи яких входять до складу пулу.

    Також ознайомитися з активами можна у кімнаті даних, доступ до якої надає Фонд гарантування. Для цього необхідно подати заявку про зацікавленість у придбанні активу та підписати договір щодо нерозголошення банківської таємниці та конфіденційної інформації (torgi.fg.gov.ua/nda). Заявки подаються в паперовому та електронному вигляді. Більш докладна інформація про лот доступна на Інформаційному порталі Фонду гарантування.

Оставить комментарий





<