| RSS

accounting outsourcing in ukraine

lifecell запускає акцію «Гігабайти без кордонів»

5 Май, 2022 | 1 комментарий | Размещено в ИТ, Украина

Відсьогодні абоненти lifecell можуть використовувати тарифні гігабайти, що входять у пакет послуг, не лише в Україні, а й перебуваючи за кордоном в 31 країні світу без додаткової плати. 

Зручність пропозиції «Гігабайти без кордонів» у тому, що абоненту не потрібно замовляти додаткові ГБ в роумінгу, щоб користуватися швидкісним мобільним інтернетом за кордоном, адже тарифні гігабайти у пакеті послуг з 5 по 31 травня 2022 року прирівнюються до гігабайтів у роумінгу.

Акція діє в 31 країні світу, а саме на території: Австрії, Бельгії, Болгарії, Греції, Данії, Естонії, Ірландії, Іспанії, Італії, Кіпру, Латвії, Ліхтенштейну, Литви, Люксембургу, Македонії, Молдови, Нідерландів, Німеччини, Норвегії, Польщі, Румунії, Сербії, Словаччини, Словенії, Туреччини, Угорщини, Франції, Хорватії, Чехії, Швейцарії, Швеції.

(c) Banknews

»Главная страница«

Оставить комментарий 535 просмотров, 1 - сегодня |
Follow Discussion

1 комментарий to “lifecell запускає акцію «Гігабайти без кордонів»”

  1. admin:

    lifecell запускає RCS канал для бізнеса

    15 вересня 2022 року. Мобільний оператор lifecell першим з українських мобільних операторів запускає RCS-розсилки для бізнесу через платформу Omnicell.

    RCS (rich communication services) – це протокол обміну повідомленнями від Google, завдяки якому Android-пристрої можуть обмінюватися повідомленнями мультимедіа та іншим різноманітним наповненням, а саме картинками, відео, екшн-кнопками, через інтернет.

    Ця технологія дає значно більше можливостей для бізнесу, ніж звичайна розсилка простих повідомлень. При цьому використовується додаток для повідомлень, встановлений за замовчуванням, тобто абонентам не потрібно нічого додатково встановлювати.

Оставить комментарий





<