| RSS

accounting outsourcing in ukraine

lifecell відновлює зв’язок на Київщині за допомогою обладнання Starlink та Vega

14 Апрель, 2022 | 1 комментарий | Размещено в ИТ, Украина

Оператор продовжує відновлювати мобільний зв’язок у звільнених населених пунктах Київської області, де раніше забезпечити покриття було неможливо через військові дії. У селищі Ворзель базову станцію підключили за допомогою системи супутникового інтернету від SpaceX, у північно-західній частині Київщини для відновлення зв’язку було використане спеціалізоване технічне рішення для забезпечення покриття у віддалених та складно доступних районах Vega (Сomarcom). 

У Ворзелі Київської області технічні спеціалісти lifecell відновили мобільний зв’язок за допомогою підключення базових станцій до системи супутникового інтернету Starlink. Використання такої системи дозволяє швидко відновити мережу в регіонах, де транспортна мережа фізично пошкоджена і її ремонт потребує часу. Дія Starlink не залежить від звичайної інтернет-інфраструктури, адже супутникова система стійка до пошкоджень і здатна забезпечити безперебійне з’єднання.

Відтепер зв’язком lifecell завдяки супутниковим технологіям Starlink забезпечено 3 населені пункти Київської області:  Буча, Іванків та Ворзель.

(с) Banknews

»Главная страница«

Оставить комментарий 421 просмотров, 1 - сегодня |
Follow Discussion

1 комментарий to “lifecell відновлює зв’язок на Київщині за допомогою обладнання Starlink та Vega”

  1. admin:

    lifecell запускає RCS канал для бізнеса

    15 вересня 2022 року. Мобільний оператор lifecell першим з українських мобільних операторів запускає RCS-розсилки для бізнесу через платформу Omnicell.

    RCS (rich communication services) – це протокол обміну повідомленнями від Google, завдяки якому Android-пристрої можуть обмінюватися повідомленнями мультимедіа та іншим різноманітним наповненням, а саме картинками, відео, екшн-кнопками, через інтернет.

    Ця технологія дає значно більше можливостей для бізнесу, ніж звичайна розсилка простих повідомлень. При цьому використовується додаток для повідомлень, встановлений за замовчуванням, тобто абонентам не потрібно нічого додатково встановлювати.

Оставить комментарий





<