| RSS

accounting outsourcing in ukraine

Ще один банк вийшов на ринок ЕЦП

16 Январь, 2021 | 3 комментариев | Размещено в банк, ИТ, ритейл, Украина

Креді Агріколь отримав від Національного банку України статус кваліфікованого надавача електронних довірчих послуг, про що свідчить відповідний запис у Довірчому списку. Наразі такий статус мають всього два комерційних банки в Україні. З часом клієнти Креді Агріколь зможуть отримати послуги кваліфікованого електронного підпису (КЕП) за допомогою системи Клієнт-банк. Це ефективне рішення віддаленої ідентифікації, яке дозволяє компаніям швидко та безпечно перейти на електронний документообіг та позбавляє безлічі паперових документів. 

«Ми розробляємо та впроваджуємо найякісніші послуги для наших клієнтів, які надають можливість реалізовувати ефективні процеси електронного документообігу у відповідності з сучасними тенденціями. Нашим бізнес-клієнтам не доведеться звертатися до сторонніх організацій, щоб отримати кваліфікований електронний підпис. Ця послуга буде доступна у Креді Агріколь. У нас бізнес одразу зможе отримати консультацію, оформити фінансові продукти та отримати сучасний інструмент для підтвердження своїх електронних документів. Я дякую команді банку за реалізацію масштабного проекту, який допоможе нашим клієнтам перейти на електронний документообіг максимально швидко та зручно, бути ще більш ефективними та сучасними», — розповідає Олена Кузьміна, директор департаменту інформаційної безпеки та безпеки систем і електронних транзакцій Креді Агріколь Банку. 

Банк пройшов довгий шлях в понад два роки, щоб отримати статус кваліфікованого надавача електронних довірчих послуг та відповідати всім нормам українського законодавства та європейським телекомунікаційним стандартам.

«В новий 2021 рік банк увійшов з новим статусом! Ми розуміємо, наскільки ця послуга спростить документообіг та оптимізує операційну діяльність компаній. Тому ми, можна сказати, звернули гори але зробили так, щоб запропонувати її нашим клієнтам якнайшвидше. Для цього команда банку впровадила комплекс програмних засобів, побудувала системи зберігання та захисту даних, закупила необхідне обладнання. Всі внутрішні процеси Креді Агріколь налаштовані на найвищому рівні, що гарантує нашим клієнтам безперебійність надання послуг кваліфікованого електронного підпису», – розповідає Кирило Шугай, начальник управління безпеки інформаційних технологій Креді Агріколь Банку.

Надання кваліфікованих електронних довірчих послуг від Креді Агріколь включає:

  • Створення, перевірку та підтвердження кваліфікованого електронного підпису.
  • Формування, перевірку та підтвердження кваліфікованої електронної позначки часу.
  • Використання захищених носіїв інформації.
  • Обслуговування кваліфікованих сертифікатів (формування, блокування, поновлення, скасування).

Про Креді Агріколь:

АТ «Креді Агріколь Банк» — сучасний універсальний банк, власником якого є провідна фінансова група в Європі — Credit Agricole Group (Франція). Група є головним партнером французької економіки та однією з найбільших банківських груп Європи. Це провідний роздрібний банк в Європі, що також має найбільший портфель активів в управлінні, є першим у галузі банківського страхування та третім у сфері проектного фінансування в Європі. Креді Агріколь працює на фінансовому ринку України з 1993 року та надає весь спектр банківських послуг бізнесу та приватним клієнтам, включаючи преміум-клієнтів. Банк приділяє особливу увагу співробітництву з компаніями агропромислового комплексу. Надійність та ділову репутацію Креді Агріколь в Україні підтверджують найвищі з можливих рейтинги Fitch, лідерські позиції в рейтингах стійкості банків, надійності банківських вкладів та найприбутковіших банків, а також 280 000 активних приватних клієнтів та 17 000 корпоративних клієнтів, серед яких міжнародні корпорації, великі українські компанії та представники малого та середнього бізнесу. 

(с) Banknews

»Главная страница«

Оставить комментарий 583 просмотров, 1 - сегодня |
Follow Discussion

3 комментариев to “Ще один банк вийшов на ринок ЕЦП”

  1. admin:

    На виконання частини восьмої статті 30 Закону України «Про електронні довірчі послуги», пункту 3 розділу IV Порядку ведення Довірчого списку, затвердженого наказом Міністерства цифрової трансформації України від 08 липня 2020 року № 104, зареєстрованого в Міністерстві юстиції України 29 липня 2020 року за № 719/35002, у зв’язку із поданням Засвідчувального центру до Довірчого списку внесено відомості про нового надавача кваліфікованих електронних довірчих послуг АКЦІОНЕРНЕ ТОВАРИСТВО «КРЕДІ АГРІКОЛЬ БАНК» (далі – Надавач) та кваліфіковані електронні довірчі послуги, які надаються Надавачем.

    Також до Довірчого списку додано чотири кваліфіковані сертифікати відкритих ключів, сформовані Засвідчувальним центром, які Надавач використовуватиме для надання відповідних кваліфікованих електронних довірчих послуг, та які відповідають таким послугам:

    Кваліфікована електронна довірча послуга формування, перевірки та підтвердження чинності кваліфікованого сертифіката електронного підпису чи печатки – один сертифікат за міжнародним алгоритмом RSA та один сертифікат за алгоритмом ДСТУ.

    Кваліфікована електронна довірча послуга формування, перевірки та підтвердження кваліфікованої електронної позначки часу – один сертифікат за міжнародним алгоритмом RSA та та один сертифікат за алгоритмом ДСТУ.

  2. admin:

    Это 4-й банк. Ранее это сделали Приватбанк, Ощадбанк и Укрсиббанк.

  3. Z:

    До кого можна звернутись, що б отримати ЕЦП в креді агріколь?
    Чи можна підписувати цим ЕЦП податкові декларації?

Оставить комментарий





<