| RSS

accounting outsourcing in ukraine

Фонд виплатив уже понад 150 млн гривень вкладникам банку «АРКАДА»

29 Октябрь, 2020 | Нет комментариев | Размещено в банк, банкротство, депозиты

Фонд гарантування вкладів фізичних осіб продовжує виплачувати гарантоване відшкодування вкладникам неплатоспроможного АТ АКБ «АРКАДА» в межах 200 000 гривень. Так, з початку відшкодування коштів Фонд виплатив вкладникам цього банку загалом близько 150 млн грн. 

Вкладники неплатоспроможного банку можуть швидко та зручно отримати свої гроші через будь-яке відділення кожного з банків-агентів Фонду, які приєднались до автоматизованої системи виплат: АТ «КРЕДОБАНК», АТ «ПРАВЕКС БАНК», ПАТ «АЛЬФА-БАНК», АБ «УКРГАЗБАНК», ПАТ «ПУМБ», АТ «ТАСКОМБАНК», ПАТ «ІДЕЯ БАНК», АБ «ПІВДЕННИЙ», АТ КБ «ПРИВАТБАНК», ПАТ «УНІВЕРСАЛ БАНК» та АТ «ОЩАДБАНК». Для отримання коштів вкладникам необхідно звернутися до одного із зазначених банків-агентів Фонду з паспортом або іншим документом, що посвідчує особу, та ідентифікаційним номером.

Додамо, що автоматизована система, запроваджена Фондом, дозволила прискорити початок виплат компенсацій – до декількох днів після визнання банку неплатоспроможним, а також надала вкладникам можливість отримати кошти у зручний спосіб – у найближчому для них відділенні банку-агента Фонду та без черг за рахунок збільшення кількості пунктів виплат.

Нагадаємо, що з 11 вересня 2020 року Фонд розпочав виплати коштів вкладникам АТ АКБ «АРКАДА» за договорами банківського рахунку та договорами банківського вкладу, строк дії яких закінчився до введення в установу тимчасової адміністрації. А з 29 вересня Фонд перейшов до виплат за договорами банківського вкладу незалежно від закінчення їх строку дії.

(c) Banknews

»Главная страница«

Оставить комментарий 456 просмотров, 1 - сегодня |

Оставить комментарий





<