| RSS

accounting outsourcing in ukraine

UBI Banka об’єднався з Intesa Sanpaolo Group

3 Август, 2020 | Нет комментариев | Размещено в банк, Италия, крупные сделки

Публічна тендерна пропозиція італійської банківської групи Intesa Sanpaolo Group щодо придбання акцій UBI Banca, розпочата 17 лютого 2020 року, завершилася 30 липня, і була ухвалена 90,2% акціонерів UBI. Після п’ятимісячного процесу Intesa Sanpaolo Group успішно отримала ухвалення більш ніж двох третіх акціонерів UBI Banca, необхідного для забезпечення злиття UBI банку та Intesa Sanpaolo. 

Після оголошення попередніх результатів, Голова Правління Intesa Sanpaolo Group Карло Мессіна під час своєї промови заявив, що був створений новий європейський банківський лідер.

Карло Мессіна також підкреслив, що Intesa Sanpaolo став першим банком в Європі, який розпочав новий етап консолідації, що зміцнить банківський сектор Континенту.

Хоча Intesa Sanpaolo є однією з провідних груп в Європі, вона залишається глибоко вкоріненою в громадах, де вона функціонує. Розробка інклюзивної та стійкої моделі зростання, продовжив Карло Мессіна, стає все більш нагальною в час, коли соціальна та економічна нерівність посилені пандемією COVID-19.

«Сьогодні завершується операція, від якої всі ми виграємо. Ми пишаємося тим, що 90,2% акціонерів UBI Banca обрали стати частиною Intesa Sanpaolo. Разом ми будуємо нову організацію, яка зміцнить фінансову систему Італії та стане лідером європейського банківського осередку.

Ми змогли завершити операцію вчасно завдяки роботі компетентних органів, яким я висловлюю свою вдячність. Не менш визначальним став професіоналізм команди Intesa Sanpaolo, що займалася цим складним проектом, та радників, які нам допомагали. Рада Директорів компанії Intesa Sanpaolo прийме рішення щодо попередніх умов Пропозиції.

Нова Група, яку ми створюємо, — лідер стійкого та інклюзивного росту, глибоко вкорінений у його місцевих громадах — піде на користь всім тим, хто є її учасником:

  • Наші акціонери, кількість яких значно зросла, — фундаментально важливі для нашої позиції на самій вершині європейського банківського сектору;
  • Наші сім’ї, котрі за рахунок заощаджень, які вони нам довіряють, є фундаментом нашого зростання;
  • Наші бізнеси, які ми підтримуватимемо в міру їх відновлення та розширення, особливо на світових ринках.

Наші люди є головною силою нашої Групи. Приєднання нових колег з UBI до команди буде для мене пріоритетним завданням у найближчі місяці. Ми розраховуємо на їх допомогу у створенні групи, готової зустрітися з новими викликами в Європі» — заявив Голова Правління Intesa Sanpaolo Group Карло Мессіна.

За словами Голови Правління Intesa Sanpaolo Group, UBI — це добре керований банк з точки зору сильної балансової звітності компанії та відданості реальній економіці та стійкості, завдяки роботі Ради Директорів, генерального директора та менеджменту компанії.

«Той факт, що ми перші в Європі розпочинаємо новий етап зміцнення банківського сектору, є доказом того, що наша країна може відігравати провідну роль на міжнародній арені.

Нова Група матиме понад 100 000 професіональних працівників та кредитний портфель обсягом понад 450 млрд євро. Довірені нам фінансові активи клієнтів перевищуватимуть 1,1 трлн євро, а наш операційний дохід становитиме 21 млрд євро. Це цифри, які відображають успіх бізнесів нашої країни та потужність активів наших сімей, що є основою італійської економіки.

Intesa Sanpaolo глибоко вкорінена у регіони, в яких вона функціонує; це — частина нашого ДНК і це дає нам силу. Раніше ми оголосили важливі ініціативи для широких спільнот UBI. Це чимала відданість, на основі якої ми будуватимемо цю нову Групу» — зазначив Голова Правління Intesa Sanpaolo Group Карло Мессіна.

«Під час пандемії – це відчувається ще глибше. Ми впевнені, що наш банк — двигун реальної та соціальної економіки Італії — стане ключовою частиною відновлення, яке зараз є пріоритетом нашої країни.

Надійність нашої Групи може стати ключовим фактором конкурентоспроможності італійського бізнесу на світовій арені, що підтримує повернення до зростання робочих місць, зокрема для нашої молоді», — сказав Карло Мессіна.

Як Intesa Sanpaolo, ми віримо у те, що розширити нашу фінансову модель, яка сприяє інклюзивному та стійкому зростанню, є надзвичайно важливим завданням. Соціальні та економічні нерівності, що посилюються надзвичайною ситуацією COVID-19, роблять це завдання ще більш терміновим. Досвід відповідального розвитку UBI принесе нам нові навички та вміння в цій галузі.

Ми впевнені, що міцність Групи, підкріплена її ключовими цінностями, стане рушійною силою нового зростання Італії», — підкреслив Голова Правління Intesa Sanpaolo Group Карло Мессіна.

(c) Banknews

»Главная страница«

Оставить комментарий 257 просмотров, 1 - сегодня |

Оставить комментарий





<