| RSS

accounting outsourcing in ukraine

Обсяг чистого прибутку Ощадбанку за 4 міс. 2020 року склав 3,3 млрд. грн.

Обсяг чистого прибутку Ощадбанку за 4 місяці 2020року становить 3,3 млрд. грн. На початок травня в штатному режимі працювало понад 1700 ключових відділень Ощадбанку, які надають весь спектр послуг для клієнтів – від розміщення депозитів до видачі кредитів. Про це повідомила пресс-служба банку. 

При цьому акцент роботи перенесено на дистанційні канали обслуговування і перш за все на Ощад 24/7, де доступні практично всі послуги та продукти банку для фізичних осіб. З початку року активних користувачів веб- і мобільного банкінгу стало на 27% більше, а кількість щомісячних операцій в Ощад 24/7 зросла на 41%.

Банк цілеспрямовано підтримує сегмент малого і середнього бізнесу. Зокрема, кредитну підтримку запропоновано виробникам харчів, ліків, медобладнання, підприємствам торгівлі товарами першої необхідності, виробникам у сфері ІТ та онлайн-технологій, тобто тих галузей, які мають працювати незважаючи на карантин. Загалом приріст  клієнтського  кредитного портфеля  становить 3 млрд. грн., з них за напрямом мікро-, малого і середнього бізнесу було надано кредитів на суму майже 1 млрд. грн.

Строкова  ресурсна  база  Ощадбанку також продовжує зростати – з початку  року приріст  строкових  депозитів  становить майже 6 млрд. грн.

Крім звичного банківського сервісу Ощадбанк продовжує виконання ряду найважливіших функцій з обслуговування енергоринку, монетизації субсидій і пільг, роботи у прифронтовій зоні.

Банком забезпечено планове погашення частини зовнішнього боргу на суму понад 375 млн. дол. США при дотриманні всіх нормативів НБУ та незалученні коштів НБУ на умовах рефінансування.

(с) Banknews

»Главная страница«

Оставить комментарий 287 просмотров, 1 - сегодня |

Оставить комментарий





<