| RSS

accounting outsourcing in ukraine

Призначено нових членів правління Укрексімбанку

16 Апрель, 2020 | 1 комментарий | Размещено в банк, кадры, Украина

Наглядова рада АТ «Укрексімбанк» представляє нових членів Правління банку та вітає їх з призначенням на посади. За результатами конкурсного відбору, проведеного Наглядовою радою Банку, на посади членів Правління АТ «Укрексімбанк» було обрано: Олександра Ігнатенка, який очолить напрям корпоративного банкінгу Державного експортно-імпортного банку України. Трудову діяльність у банківській сфері Олександр Ігнатенко розпочав з квітня 2009 року у «Креді Агріколь банку». З квітня 2013 року по червень 2014 працював директором центру роботи з крупними корпоративними клієнтами агропромислового комплексу Департаменту корпоративного бізнесу ПАТ «УкрСиббанк». З 2015 року працював в Укргазбанку, де обіймав посади заступника та потім директора департаменту корпоративного банкінгу та транзакційного бізнесу. З 2017 по 2020 роки був заступником голови правління Укргазбанку.

Дмитра Каплюка, лідера напряму роботи з ризиками Державного експортно-імпортного банку України. З 2005 року Дмитро Каплюк обіймав керівні посади у департаментах ризик-менеджменту банків. В 2013-2015 роках працював начальником управління контролю кредитних ризиків ВТБ Банку. З 2015 по 2017 роки очолював департамент ризик-менеджменту Укргазбанку. У 2019 році Дмитра Каплюка було призначено членом Наглядової ради Укрексімбанку та погоджено Національним банком України його відповідність кваліфікаційним вимогам щодо ділової репутації та професійної придатності. 8 квітня 2020 року Кабінет Міністрів України припинив повноваження Дмитра Каплюка як члена Наглядової ради у зв’язку з його призначенням на посаду члена Правління банку.

Вадима Поліщука, відповідального за напрям роботи з проблемними активами Державного експортно-імпортного банку України. В 2014–2016 роках Вадим Поліщук був головою правління НЕОС Банку. В 2016-2020 роках працював віце-президентом відділу корпоративних фінансів, а згодом директором з корпоративних фінансів Альфа Банку.

Сергія Єрмакова, який очолить фінансовий блок Державного експортно-імпортного банку України. У 2015–2016 роках Сергій Єрмаков обіймав посаду віце-президента Альфа Банку. У 2016 році був призначений фінансовим директором та членом правління Укрсоцбанку. У 2017 році став радником голови ради директорів Групи ТАС. З 2017 по 2019 роки працював заступником голови правління ТАСКОМБАНКу.

«Вітаємо з призначеннями нових членів команди Укрексімбанку. Переконана, всі вони чудово усвідомлюють свою відповідальність на своїх постах та демонструватимуть найвищі показники фаховості, результативності та командної роботи. Сподіваємось, що досвід кожного нового члена Правління посилить менеджмент, що особливо важливо у часи, коли економіка та фінансова система України стикаються з серйозними викликами», – прокоментувала призначення Голова Наглядової ради Укрексімбанку Оляна Гордієнко. «Ми горді тим, що Наглядова рада змогла завершити формування команди Правління, про яке нас просив акціонер. Провести оновлення команди у такі складні часи стало викликом, але ми забезпечили безперебійність роботи банку та заклали ще один камінець у фундамент стратегії, роботу над якою завершуємо», – додала Оляна.

«Радий привітати нових колег, що пройшли найприскіпливіший з можливих відборів та очолять свої напрями у складний, але і повний нових можливостей час. Не маю жодного сумніву, що всі вони природжені лідери та організатори, здатні вести за собою колектив та, водночас, бути максимально чесними та відповідальними перед ним», – зазначив Голова Правління Укрексімбанку Євген Мецгер.

Зміна організаційної структури Укрексімбанку здійснюється Наглядовою радою банку на виконання «Основних напрямів діяльності АТ «Укрексімбанк» на 2019 – 2023 роки», схвалених Урядом. Це має забезпечити належне функціонування державного банку та сприяти ефективному управлінню, забезпеченню виконання стратегії його розвитку, захисту прав вкладників, кредиторів та держави як акціонера.

(с) Banknews

»Главная страница«

Оставить комментарий 350 просмотров, 1 - сегодня |
Follow Discussion

1 комментарий to “Призначено нових членів правління Укрексімбанку”

  1. admin:

    ! Укрексімбанк знижує тарифи для нових клієнтів МСБ
    Бізнесу зараз нелегко. Тому державний Укрексімбанк розробив спеціальні продукти для малих та середніх підприємців, що дозволять їм суттєво економити на вартості обслуговування, оскільки ми розуміємо важливість оптимізації витрат сьогодні.
    Тож ви новий клієнт – юридична особа? Тоді для вас – тарифний пакет «Старт», в рамках якого перший місяць обслуговування становить лише 1 гривню. До цієї пакетної пропозиції включено інтернет-банкінг та 5 платежів за межі банку.
    Ви – компанія або приватний підприємець і хочете вести зовнішньоекономічну діяльність? Легко – відкривайте рахунок згідно з тарифним пакетом «ЕХІМ». Це дозволить за мінімальну плату отримати не лише основний набір банківських послуг та дистанційних сервісів, але й 10 безкоштовних платежів за межі банку та вигідні тарифи на здійснення валютних операцій – від 0,1% суми операції.
    «Всі наші продукти та сервіси – унікальні для бізнесу, як внутрішнього, так міжнародного масштабів, – зазначив начальник Управління малого та середнього бізнесу АТ «Укрексімбанк» Владлен Дєдков. – Саме для стимулювання реального сектору економіки ми знижуємо тарифи та сподіваємося, що це стане корисною перевагою для наших нових клієнтів МСБ».
    Ще одним нововведенням є спеціальна пропозиція для приватних осіб-підприємців. Укрексімбанк, який раніше ототожнювався з великими корпоративними клієнтами, відтепер створює комфортні умови комплексного обслуговування також для індивідуального бізнесу. Головні переваги тарифного пакету «Підприємець» – безкоштовне відкриття поточного мультивалютного рахунку, низька вартість щомісячного обслуговування, безкоштовне зарахування заробітної плати в рамках зарплатного проекту та знижені тарифи за видачу готівки.
    Як фінансова установа з надійною репутацією, багаторічним досвідом та ефективною антикризовою практикою державний Укрексімбанк готовий підтримати малий та середній бізнес і сприяти його подальшому розвитку.

Оставить комментарий





<