| RSS

accounting outsourcing in ukraine

Mastercard запустила платформу для покупок частинами прямо на касі

11 Март, 2020 | Нет комментариев | Размещено в банк, карточки, Украина

Mastercard запустила в Україні Mastercard® Instalments платформу, яка дозволяє покупцеві безпосередньо під час оплати на касі розділити суму покупки на рівні частини і виплачувати її за кілька щомісячних платежів. Сьогодні послуга «оплати частинами» на платформі Mastercard® Instalments вперше в Україні доступна для користувачів карток Mastercard від UKRSIBBANK BNP Paribas Group в мережі магазинів Leroy Merlin в Києві та Одесі. Банком-еквайром мережі є Райффайзен Банк Аваль. 
Купити товар у розстрочку на касі можна всього за декілька кроків:

  1. У момент розрахунку карткою на POS-терміналі оберіть опцію «Оплата частинами»;
  2. Оберіть кількість платежів/місяців розстрочки: наприклад, 3, 6 або 9 місяців;
  3. Ознайомтеся з попереднім розрахунком щомісячного платежу з урахуванням комісій;
  4. Підтвердіть оплату.

Розстрочка надається на покупки на суму понад 3000 грн. Комісії визначаються банком-емітентом картки.

«Mastercard® Instalments  відповідь на прагнення користувачів мати простий і зрозумілий спосіб доступу до кредитних коштів. Сервіс дозволяє клієнтам планувати витрати, еквайрам — залучати нових торговців корисною послугою, а емітентам  стимулювати активне користування кредитними картками в торгових мережах. Унікальність послуги полягає в тому, що вона не прив’язана до якогось конкретного банку або торговця, а є універсальною для використання. Так, покупець зможе здійснювати покупку в розстрочку карткою одного банку на POS-терміналі іншого банку»,  підкреслила Наталія Кузьмич, директор з розвитку продуктів і платформ лояльності Mastercard в Україні.

«UKRSIBBANK як банк для світу, що змінюється, пропонує інноваційне рішення своїм клієнтам, заручившись підтримкою надійного партнера  компанії Mastercard. Платформа, яку ми інтегруємо, унікальна тим, що спрощує взаємодію клієнта з банком, заощаджує час на прийняття рішення про покупку та пришвидшує процес її здійснення», зауважила Юлія Кадуліна, директор з питань споживчого кредитування UKRSIBBANK BNP Paribas Group.

(с) Banknews

»Главная страница«

Оставить комментарий 318 просмотров, 1 - сегодня |

Оставить комментарий





<