| RSS

accounting outsourcing in ukraine

КРЕДОБАНК пропонує кредити для підприємств-експортерів на акційних умовах

2 Сентябрь, 2010 | 1 комментарий | Размещено в банк, кредит

В серпні КРЕДОБАНК розпочав акційну програму валютного кредитування підприємств-експортерів, яка передбачає суттєве зниження процентних ставок за валютними кредитами терміном від 9 до 12 місяців, повідомляє BankNews з посиланням на прес-службу банку.

Отримати кредит можуть підприємства України, які здійснюють експортні операції та отримують доходи в іноземній валюті. Цільовим призначенням кредиту є поповнення обігових коштів. Триватиме акційна програма валютного кредитування підприємств-експортерів впродовж півроку.

Завдяки фінансовій підтримці стратегічного інвестора – найбільшого польського банку РКО ВР та значному обсягу депозитів фізичних осіб в КРЕДОБАНКу сформована достатня ресурсна база, що дозволяє відновити активне кредитування представників корпоративного бізнесу.

–  З метою підтримки українських експортерів та сприяння відновленню економіки України ми вирішили суттєво знизити відсоткові ставки за новими кредитами в іноземній валюті. Відтепер кредит до 100 тисяч USD можна отримати в КРЕДОБАНКу під 9,5%, до 500 тисяч USD – під 9,0%, а від 500 тисяч USD до 1 млн. USD – під 8,75 %, а від 1 млн. USD лише під 8,5%, – розповідає про умови акції виконавчий директор напрямку корпоративного бізнесу КРЕДОБАНКу Людмила Гінчук. – Також КРЕДОБАНК зменшив величину комісії за розгляд кредитної заявки та комісії за відкриття кредитної  лінії.

Цікавою особливістю акційної пропозиції КРЕДОБАНКу для експортерів є те, що згідно умов цієї кредитної акції кожен клієнт має можливість додатково знизити ставку за кредитом на 0,25% у разі, якщо почне обслуговувати в КРЕДОБАНКу зарплатний проект, та ще на 0,25%, якщо здійснить переведення  фінансових оборотів в банк.

–  Для корпоративних клієнтів КРЕДОБАНК пропонує великий вибір кредитних продуктів, – зазначає  виконавчий директор КРЕДОБАНКу Людмила Гінчук. – Це і кредити на поповнення обігових коштів, і кредити на здійснення інвестиційної діяльності. Головними вимогами до клієнта є наявність успішного діючого бізнесу та достатнього за обсягом ліквідного забезпечення, — підкреслила Людмила Гінчук.

Довідка:

ПАТ «КРЕДОБАНК» створено у Львові та зареєстровано у Державному банку колишнього СРСР 14 травня 1990 р. Банк є правонаступником АТ «Західно-Український Комерційний Банк» та АТ «Кредит Банк (Україна)».

ПАТ «КРЕДОБАНК» є найбільшою польською інвестицією в банківську установу України. Статутний капітал банку складає 1 919 млн. грн. Сьогодні ПАТ «КРЕДОБАНК» входить до 2-ї групи “Великі банки” за класифікацією Національного банку України,  регіональна мережа Банку ПАТ «КРЕДОБАНК» нараховує близько 150 філій і відділень та охоплює майже всі області України і Автономну Республіку Крим, має понад 370 власних банкоматів. Клієнтами ПАТ «КРЕДОБАНК» є понад 32 тисячі юридичних осіб і підприємців, а також 330 тисяч фізичних осіб.

Оставить комментарий 4278 просмотров, 1 - сегодня |
Follow Discussion

1 комментарий to “КРЕДОБАНК пропонує кредити для підприємств-експортерів на акційних умовах”

Трекбеки

  1. Tweets that mention КРЕДОБАНК пропонує кредити для підприємств-експортерів на акційних умовах -- Topsy.com  

Оставить комментарий





<