| RSS

accounting outsourcing in ukraine

Форум

Добро пожаловать, гость 

Показать / спрятать

Добро пожаловать, гость! Для участия в форуме требуется регистрация.





Страниц: [1]
Автор Тема: ВКЛАДНИКИ БАНКУ «ТАВРИКА» ВИМАГАЮТЬ ПОРУШЕННЯ КРИМІНАЛЬНОЇ СПРАВИ ПРОТИ ГОЛОВИ НБУ
гость

Сообщения: 111
Permalink
Сообщение ВКЛАДНИКИ БАНКУ «ТАВРИКА» ВИМАГАЮТЬ ПОРУШЕННЯ КРИМІНАЛЬНОЇ СПРАВИ ПРОТИ ГОЛОВИ НБУ
 March 15, 2013, 08:28
Цитата

Порушення кримінальної справи проти голови Національного банку України Ігоря Соркіна за фактами розкрадання коштів у особливо великих розмірах та за замах на вбивство людей вимагають вкладники банку «Таврика». Відповідна заява передана та зареєстрована в Генеральній прокуратурі України. Про це сьогодні під час прес-конференції в інформаційному агентстві ЛігаБізнесІнформ повідомив журналістам заслужений юрист України, державний радник юстиції III класу,народний депутат України 6 скликання Юрій Кармазін.
За його словами, поспішне прийняття та підписання закону України «Про систему гарантування вкладів», більшість положень якого суперечить Конституції України, про що експертні висновки надали два головних управління Верховної Ради України – науково експертне та юридичне, призвело до того, що НБУ вдався до шахрайських дій, котрі направлені на позбавлення власності вкладників банку «Таврика».
Ю.Кармазін нагадав, що протягом восьми місяців 2012 року банк «Таврика» працював з прибутком. Однак, після того як у вересні 2012 року вступив у силу новий закон «Про систему гарантування вкладів», НБУ, перечекавши вибори, почав вимагати від банку «Таврика» дострокового повернення кредиту у 350 мільйонів гривень. « І це - за півроку до закінчення терміну повернення цього кредиту», - підкреслив народний депутат. Він додав, що за таких умов банк все ж повернув кошти, але вже не отримавнового обіцяного рефінансування. Навпаки, заступник голови НБУ І. Соркін раптово підписав рішення № 906, яким фактично почав вбивати банк, оскільки заборонив «Тавриці» проводити активні банківські операції.
«Ви вбивця,пане Соркін, і я хотів би, щоб ви це знали. Це заявляю я, Юрій Кармазін. Ви вбили майже тисячу людей, тому що вони сьогодні не можуть купити навіть ліків», - підкреслив Ю.Кармазін.
Правозахисник також наголосив, що банк «Таврика» сьогодні став одним із пілотний проектів, на якому НБУ вирішив тренуватися як знищувати банки, ошукувати та обкрадати громадян, а також тієї групи, що відтепер стоїть «смотрящими» за фінансами України. Водночас, Ю.Кармазін повідомив, що за фактом знищення банку «Таврика» ініціюватиме створення депутатсько-слідчої комісії . Крім того, вимагатиме від влади рішучих дій по захисту громадян, яким Конституцією гарантовано право на власність. Останній термін дій для виправлення ситуації по банку, за словами Ю.Кармазіна, обчислюється 27 березня. Саме на цю дату ошукані вкладники збираються провести масові протести проти влади у Києві.

гость

Сообщения: 111
Permalink
Сообщение Ответ на: ВКЛАДНИКИ БАНКУ «ТАВРИКА» ВИМАГАЮТЬ ПОРУШЕННЯ КРИМІНАЛЬНОЇ СПРАВИ ПРОТИ ГОЛОВИ НБУ
 March 31, 2013, 18:50
Цитата

Вкладчики Таврики пострадавшие Обединяемся " Союз Защиты прав вкладчиков банка Таврика " http://www.tavrika.org.ua

Страниц: [1]
Mingle Forum by cartpauj
Версия: 1.0.34 ; Страница загружена за 0.03 секунд.

(с) Banknews

»Главная страница«

Оставить комментарий
4156363 просмотров, 1042 - сегодня

Комментарии закрыты.





<