| RSS

accounting outsourcing in ukraine

Форум

Добро пожаловать, гость 

Показать / спрятать

Добро пожаловать, гость! Для участия в форуме требуется регистрация.





Страниц: [1]
Автор Тема: GasBrokBot офіційно розпочав свою діяльність
admin
Администратор
Сообщения: 1396
Permalink
Сообщение GasBrokBot офіційно розпочав свою діяльність
 November 8, 2018, 17:46
Цитата

GasBrokBot офіційно розпочав свою діяльність! Укладено першу угоду в системі GasBrokBot між компаніями ТОВ «ГАЗОПОСТАЧАЛЬНА КОМПАНІЯ «НАФТОГАЗ ТРЕЙДИНГ» та ТОВ «ЮГ-ГАЗ»
23 жовтня 2018 року було укладено першу угоду в торговій системі GasBrokBot між компаніями ТОВ «ГАЗОПОСТАЧАЛЬНА КОМПАНІЯ «НАФТОГАЗ ТРЕЙДИНГ» та ТОВ «ЮГ-ГАЗ» на природний газ ВТП наступний місяць. Обсяг за контрактом склав 1 018 000 м3.
GasBrokBot це інноваційна торгова платформа для торгівлі природним газом, розроблена та запущена компанією Ukraine Commodity Clearing (UCC).
«Наша команда має багаторічну експертизу на ринку природного газу України, що дозволило нам відчути специфіку та зрозуміти ключові, на наш погляд, незручності та ризики, з якими стикаються газові трейдери України у своїй щоденній діяльності, - зазначив Андрій Бобишев, Генеральний директор компанії UCC. - Серед основних проблем можна виділити наступні:
• відсутність зручної торгової платформи для торгівлі природним газом, спілкування трейдерів в незручних чатах;
• ризики, пов’язані з невиконанням зобов’язань;
• відсутність системи автоматизованої передачі газу в УТГ;
• відсутність системи клірингу тощо.
З огляду на це, ми розробили зручну у використанні, надійну та ефективну систему торгівлі природним газом, одночасно збираючи заявки ринку в єдиному вікні та сприяючи росту ліквідності ринку.»
Основними перевагами використання системи GasBrokBot є:
• Автоматичний метчинг заявок;
• Зручний інтерфейс;
• «3 кліки до угоди»;
• Наявність гарантійного забезпечення;
• Генерування системою проектів документів по угоді; • Відсутність людського фактору тощо.
Торгова платформа GasBrokBot була вперше презентована у вузькому колі ключових гравців ринку трейдингу природного газу 18 вересня 2018 року.
Наразі перша угода в торговій системі GasBrokBot безкоштовна з метою знайомства користувачів з платформою. Для маркет мейкерів та учасників з великим обсягом торгів надається знижка.
Для прямого доступу в систему та отримання детальної інфомації про GasBrokBot, будь ласка, відвідайте сторінку: ucclearing.com/gasbot/
Правила користування системою GasBrokBot Ви знайдете тут.
Або ж зверніться до служби технічної підтримки GasBrokBot:
тел: +38 099 286 13 06, email: gas@ucclearing.com
Довідка. Ukraine Commodity Clearing (UCC) — це інноваційна компанія, що надає послуги з організації торгів, клірингу та проведення розрахункових операцій для товарних контрактів. Команда UCC має багаторічний досвід у торгівлі природним газом та вугільною продукцією на базисах, пов'язаних з Україною. Пріоритетним напрямом діяльності UCC є організація торгів на умовах грошових розрахунків.

Страниц: [1]
Mingle Forum by cartpauj
Версия: 1.0.34 ; Страница загружена за 0.021 секунд.

(с) Banknews

»Главная страница«

Оставить комментарий
4131181 просмотров, 255 - сегодня

Комментарии закрыты.





<