| RSS

accounting outsourcing in ukraine

АМКУ дал разрешение кипрской компании «D.C.F.U. Limited» на приобретение более 50% уставного фонда киевского Дельтабанка

22 Июль, 2008 | 1 комментарий | Размещено в Украина

Антимонопольный комитет Украины /АМКУ/ во вторник предоставил компании «D.C.F.U. Limited» /Димасол, Кипр/, которая осуществляет инвестиционную деятельность. на приобретение доли в уставном капитале ООО «Коммерческий банк «Дельта» /Киев/, которая обеспечивает покупателю превышение 50% голосов в высшем органе управления общества. Об этом Banknews сообщила пресс-служба АМКУ.

Как сообщалось ранее Николай Лагун, глава Наблюдательного совета Дельтабанка 24 июня 2008 г подписал соглашение о вхождении инвестиционного фонда ICON Private Equity в акционерный капитал банка с 49% долей участия.
Стоимость сделки стороны не раскрывали, однако ее размер не превысил $400 млн.
Н.Лагун после продажи 49% пакета акций ICON Private Equity, остался владельцем контрольного пакета акций банка в размере 51%.
Фонд Icon Private Equity входит в число крупнейших игроков на рынке прямых инвестиций России и СНГ – под его управлением находится капитал объемом более $1 млрд. Фонд инвестирует свои средства в быстрорастущие компании, работающие в сфере финансов, телекоммуникаций, медиа, а также в розничные проекты на территории России и СНГ. Icon Private Equity имеет представительства в Москве и Киеве.
Дельтабанк является одним из лидеров розничного кредитования Украины, занимая порядка 25% данного сегмента. Чистая прибыль киевского Дельтабанка увеличилась в первом полугодии 2008 г в 23,1 раза до Г40,11 млн.

(с) Banknews

»Главная страница«

Оставить комментарий 2604 просмотров, 1 - сегодня |
Follow Discussion

1 комментарий to “АМКУ дал разрешение кипрской компании «D.C.F.U. Limited» на приобретение более 50% уставного фонда киевского Дельтабанка”

  1. admin:

    ПУЛ АКТИВІВ АT «ДЕЛЬТА БАНК» ПОВТОРНО ВИСТАВЛЕНО НА ПРОДАЖ НА МАЙДАНЧИКУ DEBTХ
    ПРЕС-РЕЛІЗ

    debtx24 травня 2019 року відбудеться повторний аукціон з продажу пулу активів АТ «ДЕЛЬТА БАНК» балансовою вартістю 4 845 892,85 тис грн, більшу частину якого становлять права вимоги за кредитами юридичним особам (15 шт), майнові права за кредитними договорами (7 шт.), дебіторська заборгованість. Деякі активи перебувають у заставі Національного банку України й АТ «УКРЕКСІМБАНК».

    У забезпеченні за кредитами – привабливі об’єкти з переробки сільськогосподарської продукції, розташовані в Одеській області, зокрема:

    — 39 тис. м² промислової нерухомості;

    — діючий масложировий виробничий комплекс з обладнанням, з доступом до під’їзної залізничної колії та морського транспортного порту;

    — 5,43 га земель з цільовим призначенням для розміщення олійножиркомбінату. Передбачалось будівництво морського зерноперевантажувального комплексу та двостороннього пірсу;

    — діючий олійножиркомбінат з виробництва маргарину, кулінарних та кондитерських жирів, соняшникової олії та майонезу. Розташований поруч із залізничними коліями на 5,34 га промислових земель.

    Торги відбудуться за голландською моделлю аукціону з поетапним зниженням ціни протягом дня.

    Аукціон розпочинається 24.05.2019 у проміжок часу з 9-30 до 10-00.

    Кінцевий термін прийняття заяв: 24.05.2019 до 16:00

    Усі зацікавлені сторони повинні подати свою реєстраційну інформацію відповідно до наданих вимог через веб-сторінку debtx.com завчасно з метою належного опрацювання такої інформації та її підтвердження.

    Ознайомлення з активом відбувається шляхом надання доступу до інформації про актив через веб-сторінку debtx.com для зареєстрованих учасників торгів (аукціону) та кімнатах даних банків, активи яких входять до складу пулу.

    Також ознайомитися з активами можна у кімнаті даних, доступ до якої надає Фонд гарантування. Для цього необхідно подати заявку про зацікавленість у придбанні активу та підписати договір щодо нерозголошення банківської таємниці та конфіденційної інформації (torgi.fg.gov.ua/nda). Заявки подаються в паперовому та електронному вигляді. Більш докладна інформація про лот доступна на Інформаційному порталі Фонду гарантування.

Оставить комментарий





<