| RSS

accounting outsourcing in ukraine

Зміни у складі Правління Альфа-Банку Україна

4 Август, 2021 | 1 комментарий | Размещено в банк, кадры, Украина

Згідно з рішенням Наглядової ради Альфа-Банку Україна, до складу Правління банку було внесено зміни: на посади членів Правління призначені Андрій Гриценюк та Ростислав Матяш. 

Андрій Гриценюк приєднався до команди Альфа-Банку Україна у вересні 2020 року, обійнявши посаду IT-директора. Андрій Гриценюк має більше 20 років досвіду роботи в IT-сфері. Більшу частину кар’єри присвятив розвитку інформаційних технологій та інфраструктури у банківському секторі. До призначення в Альфа-Банк Україна обіймав посаду члена правління з питань IT ПриватБанку, керував IT-підрозділами у Національному банку України, Platinum Bank, Райффайзен Банку Аваль та Укрсоцбанку. Також Андрій Гриценюк посідав керівні посади у провідних міжнародних технологічних компаніях B2B Soft та Luxoft.

Ростислав Матяш приєднався до команди Альфа-Банку Україна у 2009 році. У 2014–2016 рр. обіймав посаду члена Правління Альфа-Банку Україна, у 2016–2019 рр. – члена Правління Укрсоцбанку (Укрсоцбанк увійшов до групи ABH Holdings S.A. у 2016 році і був приєднаний до Альфа-Банку Україна у жовтні 2019 року),був директором юридичного департаменту Альфа-Банку Україна.

Ростислав Матяш має більше 19 років досвіду роботи у банківському секторі. У 2002–2003 рр. працював у «МТ-Банку», з 2003 по 2009 рр. – у Першому Українському Міжнародному Банку, де з 2006 по 2009 рр. очолював юридичне управління.

Андрій Гриценюк та Ростислав Матяш призначені на невизначений термін, частками у статутному капіталі Альфа-Банку Україна не володіють.

(c) Banknews

»Главная страница«

Оставить комментарий 456 просмотров, 3 - сегодня |
Follow Discussion

1 комментарий to “Зміни у складі Правління Альфа-Банку Україна”

  1. admin:

    fb
    tw
    Альфа-Банк першим серед українських банків отримав статус фінансового гаранта в режимі спільного транзиту (NCTS). Тепер всі юридичні особи, які здійснюють зовнішньоекономічну діяльність, можуть звернутися до банку та отримати гарантію міжнародного зразка для подальшого переміщення товарів територіями країн-учасниць Конвенції про процедуру спільного транзиту.

    NCTS – технологія, яка лежить в основі європейської Конвенції про процедуру спільного транзиту. 17 березня 2021 року Україна розпочала етап Національного застосування NCTS, який є необхідним етапом підготовки до міжнародного застосування системи. Для отримання статусу фінансового гаранта банкам та страховим компаніям необхідно пройти оцінку відповідності нормам, визначених Законом України від 12.09.2019 №78-ІХ «Про режим спільного транзиту та запровадження національної електронної транзитної системи» (NCTS).

    Конвенція про процедуру спільного транзиту об’єднує 35 Договірних сторін, які запровадили єдині правила декларування та контролю за транзитними переміщеннями товарів із використанням спільного ІТ продукту (NCTS). Країни-підписанти Конвенції: 27 країн ЄС, 4 країни ЄАВТ (Ісландія, Норвегія, Ліхтенштейн і Швейцарія) та 4 інші країни (Великобританія, Туреччина, Північна Македонія і Сербія).

Оставить комментарий





<