| RSS

accounting outsourcing in ukraine

Форум

Добро пожаловать, гость 

Показать / спрятать

Добро пожаловать, гость! Для участия в форуме требуется регистрация.





Страниц: [1]
Автор Тема: ОТП Банк для власників карток Mastercard запровадив P2P-перекази з Європи
admin
Администратор
Сообщения: 1396
Permalink
Сообщение ОТП Банк для власників карток Mastercard запровадив P2P-перекази з Європи
 May 16, 2019, 10:35
Цитата

<strong>ОТП Банку для власників карток Mastercard запровадив миттєві P2P-перекази з Європи в Україну. Про це повідомила пресс-служба банку. </strong><!--more-->

Клієнтам на сайті ОТП Банку доступна нова фінансова функція – переказ коштів з картки Mastercard європейських банків на картку Mastercard ОТП Банку в Україні.

Механізм переказу дуже простий і працює як звичайний переказ з картки на картку (Р2Р-переказ) в межах України. Зарахування коштів відбувається миттєво.

Ліміт операції без авторизації становить 50 евро (денний та щомісячний ліміт), з попередньою реєстрацією – 150 евро (денний ліміт) та 1000 евро (щомісячний ліміт).

Для реєстрації достатньо ввести адресу своєї електронної пошти та створити пароль.

<em>«Кожна нова </em><em>digital</em><em>-можливість, яку ми пропонуємо, – це не тільки додатковий продукт та комфорт для клієнтів. Для нас це постійний стимул бути у цьому вічному перегоні конкуренції та технологій лідерами. Мені приємно відзначити, що ОТП Банк реалізував таку можливість переказів одним із перших серед українських банків», </em>–<em> зазначив <strong>Олег Клименко, директор департаменту розвитку роздрібного бізнесу АТ «ОТП БАНК».</strong></em>

До 1-го червня 2019 року скористатися послугою можна абсолютно безкоштовно –  ніяких додаткових комісій не утримуватиметься.

Здійснення таких операцій можливе завдяки  технологічному партнеру сервісу iPay.ua – сучасній Інтернет-платформі для здійснення грошових переказів та онлайн-платежів, яка співпрацює з провідними платіжними системами Visa та Masterсard.

<strong>ОТП Банк</strong> – один з найбільших вітчизняних банків. Його стовідсотковим власником є найбільший угорський банк OTP Bank Plc.

(с) Banknews

admin
Администратор
Сообщения: 1396
Permalink
Сообщение Ответ на: ОТП Банк для власників карток Mastercard запровадив P2P-перекази з Європи
 August 24, 2020, 13:55
Цитата

Как сейчас вывести деньги из Белоруссии?

Страниц: [1]
Mingle Forum by cartpauj
Версия: 1.0.34 ; Страница загружена за 0.018 секунд.

(с) Banknews

»Главная страница«

Оставить комментарий
4124530 просмотров, 528 - сегодня

Комментарии закрыты.





<