| RSS

accounting outsourcing in ukraine

Форум

Добро пожаловать, гость 

Показать / спрятать

Добро пожаловать, гость! Для участия в форуме требуется регистрация.





Страниц: [1]
Автор Тема: «Кредобанк» став лідером ринку за обсягом розміщення власних облігацій у 2018 році
admin
Администратор
Сообщения: 1396
Permalink
Сообщение «Кредобанк» став лідером ринку за обсягом розміщення власних облігацій у 2018 році
 September 18, 2018, 11:38
Цитата

«Кредобанк» став лідером ринку за обсягом розміщення власних облігацій у 2018 році

Національна комісія з цінних паперів та фондового ринку зареєструвала звіт про розміщення облігацій ПАТ «Кредобанк» на суму 250 мільйонів гривень. Подані у звіті результати підтвердили, що обсяг розміщення власних облігацій банку станом на вересень 2018 року став найбільшим на ринку України, а ефективна ставка облігацій виявилася нижчою за облігації внутрішньої державної позики.
В результаті розміщення облігації банку були придбані Європейським Фондом Південно-Східної Європи (EFSE), який у липні надав «Кредобанку» фінансування в українській гривні, еквівалентне 10 мільйонам євро. Фінансування включало інвестицію в 250 мільйонів гривень (еквівалент 8,2 мільйона євро) у придбання емітованих банком місцевих облігацій, що стало найбільшою інвестицією в недержавні облігації в Україні у 2018 році.
«Ми в «Кредобанку» задоволені результатом розміщення облігацій, оскільки банку вдалося розмістити найбільший обсяг власних облігацій в Україні із максимально низькою дохідністю. Це стало можливим завдяки співпраці з фондом EFSE, який таким чином надав банку цільове фондування для розширення можливостей фінансування нашого ключового сегменту малих та середніх підприємств та пропозиції довгострокових коштів у національній валюті», – говорить Голова Правління ПАТ «Кредобанк» Ґжеґож Шатковскі.
5-річні облігації «Кредобанку» на загальну суму 500 мільйонів гривень були зареєстровані Національною комісією з цінних паперів та фондового ринку в листопаді 2017 року. Облігації були емітовані двома рівними серіями обсягом 250 мільйонів гривень кожна. Публічне розміщення облігацій серії А розпочалося в грудні 2017 року. Пізніше, в січні 2018 року, почалось розміщення бондів серії В, яке було повністю придбане EFSE у липні 2018 року. Облігації може придбати будь-яка фізична чи юридична особа, номінальна вартість однієї облігації складає 1000 гривень. «Кредобанк» використає кошти, отримані від емісії облігацій, на фінансування малих та середніх підприємств.

admin
Администратор
Сообщения: 1396
Permalink
Сообщение Ответ на: «Кредобанк» став лідером ринку за обсягом розміщення власних облігацій у 2018 році
 November 19, 2018, 16:57
Цитата

«Кредобанк» збільшує ставку дохідності за облігаціями

«Кредобанк» збільшує ставку дохідності за власними облігаціями, емітованими у 2017 році. Дохід за облігаціями серії «А» за 5-6 відсоткові періоди встановлено на рівні 18% річних.
Випуск 5-річних облігацій ПАТ «Кредобанк» загальною номінальною вартістю 500 мільйонів гривень був зареєстрований Національною комісією з цінних паперів та фондового ринку в листопаді 2017 року. Номінальна дохідність облігацій – 15% річних. Розміщення облігацій відбулося на фондовій біржі «Перспектива» двома серіями загальною номінальною вартістю 250 млн. гривень кожна.
Придбати облігації може будь-яка фізична чи юридична особа, номінальна вартість однієї облігації – 1000 гривень. Облігації перебуватимуть в обігу до 24 листопада 2022 року. Всі кошти, залучені від випуску облігацій, «Кредобанк» спрямовує на кредитування малого та середнього бізнесу.

Страниц: [1]
Mingle Forum by cartpauj
Версия: 1.0.34 ; Страница загружена за 0.026 секунд.

(с) Banknews

»Главная страница«

Оставить комментарий
4083746 просмотров, 472 - сегодня

Комментарии закрыты.





<