| RSS

accounting outsourcing in ukraine

Белый дом рассматривает способы ограничения притока капитала в Китай

9 Октябрь, 2019 | 1 комментарий | Размещено в банк, капитал, Китай, США

Администрация американского президента Дональда Трампа продолжает обсуждение возможных ограничений притока капитала в Китай, уделяя особое внимание инвестициям, осуществляемым государственными пенсионными фондами США, сообщило во вторник агентство Bloomberg со ссылкой на источники, знакомые с ситуацией. 

Источники сообщили, что работа продвинулась с момента появления в конце прошлого месяца признаков того, что Белый дом рассматривает способы принудительного делистинга китайских компаний с американских бирж — торговый советник Питер Наварро впоследствии назвал это “фейковой новостью”.

Согласно сообщению Bloomberg, администрация в настоящее время рассматривает вопрос о дальнейшем тщательном изучении решения поставщиков индексов о включении китайских компаний, которые они считают существенным риском для американских инвесторов.

Газета South China Morning Post сообщила, что Китай уже снизил ожидания относительно прогресса на торговых переговорах в Вашингтоне на этой неделе и сократит пребывание своей делегации на одну ночь.

(с) Banknews

»Главная страница«

Оставить комментарий 429 просмотров, 1 - сегодня |
Follow Discussion

1 комментарий to “Белый дом рассматривает способы ограничения притока капитала в Китай”

  1. admin:

    За 10 місяців 2021 року експорт українських товарів до Китаю зріс на 20% та склав 12% від усього українського експорту. Найбільше зростання відбулося по м’ясу та їстівним субпродуктам – 164%, по зерну зростання склало 46%, по овочах – 25%. Про це повідомила Голова Держпродспоживслужби Владислава Магалецька під час засідання Ради з питань зовнішньоекономічної діяльності при ТПП України.

    «Експорт до Китаю настільки ж цікавий для українських виробників та експортерів, наскільки й важкий у відкритті нових позицій. На сьогоднішній день, збільшення поставок на експортному напрямі КНР є одним із пріоритетів для держави», — зазначила Владислава Магалецька.

    Сьогодні Китай є лідером за кількістю товарних позицій, щодо яких ведеться робота по відкриттю ринків для українських виробників. В цьому переліку – борошно, риба та рибопродукти, яйця та яєчні продукти, пшениця, ріпак, сорго, шрот соєвий, яблука, лохина, м’ясо птиці, горох, квасоля, черешня, корми для домашніх тварин, солод, комбікорми для сільськогосподарських тварин, птиці та ставкових риб, яловичі колагені оболонки, заморожені напівфабрикати, які містять продукти тваринного походження, рослинного походження та/або перероблені продукти тваринного походження, крупи, заморожена малина.

    Щодо найближчих перспектив – очікується початок наступного етапу щодо відкриття експорту свіжої лохини до КНР, який передбачає проведення огляду умов виробництва цієї ягоди у дистанційному онлайн форматі, а також погодження документів щодо відкриття ринків м’яса птиці, гороху та лохини.

    Нагадаємо, Держпродспоживслужба, Міністерство закордонних справ, Мінекономіки спільно працюють над відкриттям нових ринків для українського експорту, надаючи підтримку виробникам та усуваючи технічні перешкоди в торгівлі, а також забезпечуючи державні гарантії щодо дотримання вимог країн-партнерів.

Оставить комментарий





<