| RSS

accounting outsourcing in ukraine

Форум

Добро пожаловать, гость 

Показать / спрятать

Добро пожаловать, гость! Для участия в форуме требуется регистрация.





Страниц: [1]
Автор Тема: КредоДайрект - интернет-банкинг Кредобанка для физлиц
admin
Администратор
Сообщения: 1396
Permalink
Сообщение КредоДайрект - интернет-банкинг Кредобанка для физлиц
 April 8, 2015, 09:22
Цитата

Кредобанк» розширює можливості Інтернет-банкінгу «КредоДайрект»

«Кредобанк» розширює можливості системи Інтернет-банкінгу для фізичних осіб «КредоДайрект». Зокрема, в системі впроваджено функцію створення та виконання регулярних платежів з банківського рахунку, а також можливість відправки захищених повідомлень до банку та отримання відповідей безпосередньо з системи.
Функція «Регулярний платіж» дозволяє створювати платежі для виконання щотижнево, щомісячно або щоквартально. Клієнт може задати фіксовану суму регулярного платежу або ж зробити його на всю наявну суму на рахунку на день виконання платежу. Створені платежі діють визначений користувачем системи термін, після чого автоматично припинять своє виконання.
За допомогою функції «Повідомлення для банку» клієнти отримали змогу надсилати звернення до служби клієнтської підтримки, не залишаючи сеанс інтернет-банкінгу, а також отримувати відповіді безпосередньо до системи. При цьому вся інформація, що передається до банку, шифрується так само, як і банківські операції.
Розширюючи функціональність системи «КредоДайрект», «Кредобанк» підвищує зручність користування нею та надає можливість клієнтам автоматизувати свої операції, створивши регулярний платіж та підтвердивши його один раз, – говорить директор департаменту електронного бізнесу ПАТ «Кредобанк» Богдан Терлецький. – Наступним етапом розширення функціоналу системи «КредоДайрект» стане спрощення можливості здійснювати комунальні платежі, що додасть комфорту нашим клієнтам».
Система Інтернет-банкінгу «КредоДайрект» надає можливість її користувачам отримувати інформацію про актуальне сальдо на банківських картках, безкоштовно поповнювати рахунки мобільних телефонів GSM-операторів України, переглядати залишки за своїми рахунками, здійснювати швидкі платежі на рахунки у будь-якому банку України, створювати та зберігати шаблони для регулярних платежів, а також відкривати депозити без візиту до відділення банку. У системі використовується авторизація за допомогою картки одноразових паролів або за допомогою одноразових паролів в SMS-повідомленнях. «КредоДайрект» має мобільну версію, адаптовану для мобільних пристроїв будь-якої операційної системи та діагоналі екрана, а також мобільні аплікації для систем iOS та Android. Додатковою перевагою системи є знижений тариф на перекази в межах України в сумі до 10 000 гривень – 1 грн. незалежно від суми.

Страниц: [1]
Mingle Forum by cartpauj
Версия: 1.0.34 ; Страница загружена за 0.026 секунд.

(с) Banknews

»Главная страница«

Оставить комментарий
4133792 просмотров, 2866 - сегодня

Комментарии закрыты.





<