| RSS

accounting outsourcing in ukraine

Форум

Добро пожаловать, гость 

Показать / спрятать

Добро пожаловать, гость! Для участия в форуме требуется регистрация.





Страниц: [1]
Автор Тема: Банк Перший внедряет USB-токены
гость

Сообщения: 111
Permalink
Сообщение Банк Перший внедряет USB-токены
 March 15, 2013, 07:40
Цитата

У 2012 році різко зросла кількість випадків несанкціонованого списання коштів з рахунків клієнтів банків. Основна причина, яка дозволила шахраям це зробити - проникнення через Інтернет до місця зберігання ЕЦП (Електронно – цифрового підпису)клієнта і крадіжка електронного ключа.
Для збереження коштів клієнтів і підвищення рівня інформаційної безпеки, ПАТ «БАНК ПЕРШИЙ» провів низку заходів, серед яких:перехід на нове програмне забезпечення системи «клієнт-банк», підвищення безпеки банківського серверу, запровадження додаткового контролю за платежами клієнтів, організацію роботи з іншими банками і клієнтами в разі несанкціонованого списання коштів и т.д.
З метою унеможливлення крадіжки ЕЦП клієнта, банком було прийняте рішення про запровадження в роботідля всіх клієнтівбанкузахищеного місця зберігання ЕЦП - «iBank 2 Key».
Основним призначенням«iBank 2 Key» є генерація і захищене зберігання персонального ключа ЕЦП, а також формування електронно-цифрового підпису безпосередньо в самому пристрої.Персональний ключ ЕЦП не може бути зчитаний з пристрою ніким, включаючи розробника та виробника.
Частина клієнтів вже використовує в роботі USB-токени - «SecureToken 318».
Отже, звертаємось до клієнтів, які не використовують в роботі USB–токен, з наполегливим проханням, відвідати протягом січня-лютого 2013 року приміщення банку, отримати USB-токен«iBank 2 Key», провести генерацію нового ключа ЕЦП на пристрої і тільки такий ключ використовувати в роботі «клієнт-банка».
З 1 березня 2013 року банк буде виконувати розрахункові документи, що надійшли в банк по системи «клієнт-банк», які підписані виключно ключем зUSB-токена.
Від клієнтів, які не використовують в роботі USB-токен, банк приймає до виконання з першого березня 2013 року розрахункові документи тільки на паперових носіях.
Дуже сподіваємось на Вашу свідомість, розуміння і підтримку цього необхідного заходу.

Адміністрація ПАТ «БАНК ПЕРШИЙ»

Страниц: [1]
Mingle Forum by cartpauj
Версия: 1.0.34 ; Страница загружена за 0.022 секунд.

(с) Banknews

»Главная страница«

Оставить комментарий
4134242 просмотров, 353 - сегодня

Комментарии закрыты.





<