| RSS

accounting outsourcing in ukraine

Форум

Добро пожаловать, гость 

Показать / спрятать

Добро пожаловать, гость! Для участия в форуме требуется регистрация.





Страниц: [1]
Автор Тема: Підприємства Закарпаття отримали можливості пільгового інвестиційного кредитування від «Кредобанку»
admin
Администратор
Сообщения: 1396
Permalink
Сообщение Підприємства Закарпаття отримали можливості пільгового інвестиційного кредитування від «Кредобанку»
 March 14, 2019, 15:07
Цитата

Підприємства Закарпаття отримали можливості пільгового інвестиційного кредитування від «Кредобанку»

«Кредобанк» підписав меморандум про співпрацю із Закарпатською обласною державною адміністрацією, за умовами якого підприємства малого та середнього бізнесу області зможуть отримати з бюджету області майже повне відшкодування відсотків за інвестиційними кредитами. Загальний обсяг відшкодувань – 25 мільйонів гривень.

Відповідно до умов меморандуму, відшкодування відсотків надаватиметься в розмірі 100% облікової ставки Національного банку України на момент укладення кредитної угоди (нині – 18% річних), що у поєднанні з акцією банку «Вигідні інвестиції» робить ставку за кредитом лише 0,5% річних у гривні. Максимальний розмір компенсації не може перевищувати 100 тисяч гривень на один кредит. Компенсація надаватиметься на конкурсній основі. Умовами участі у конкурсі, який проводить Закарпатська облдержадміністрація, є робота на території Закарпатської області у сфері виробництва, сільського господарства та енергозбереження, відсутність простроченої заборгованості та участь власними коштами у розмірі не менше 25%.
«Кредобанк» постійно розширює можливості пільгового кредитування малих та середніх підприємств України через різноманітні програми співпраці з фінансовими організаціями та місцевими адміністраціями. На сьогодні банк співпрацює у цьому напрямку з кількома міжнародними організаціями та владою кількох регіонів України. Ми раді, що відтепер пільгове кредитування малого і середнього бізнесу доступне і в Закарпатській області, де відшкодування відсотків стане одним із найвищих в Україні», - говорить виконавчий директор напрямку корпоративного бізнесу та МСБ АТ «Кредобанк» Євген Заіграєв.
Однією з найбільших програм доступного кредитування малих та середніх підприємств України, доступних у «Кредобанку», є програма з Німецько-Українським фондом, яка реалізується банком з 2017 року. За цією програмою бізнес може отримати кредит за ставкою близько 15% річних.

Страниц: [1]
Mingle Forum by cartpauj
Версия: 1.0.34 ; Страница загружена за 0.024 секунд.

(с) Banknews

»Главная страница«

Оставить комментарий
4083877 просмотров, 603 - сегодня

Комментарии закрыты.





<