| RSS

accounting outsourcing in ukraine

Форум

Добро пожаловать, гость 

Показать / спрятать

Добро пожаловать, гость! Для участия в форуме требуется регистрация.





Страниц: [1]
Автор Тема: Акціонера «Кредобанку» визнано найстійкішим банком Європи
admin
Администратор
Сообщения: 1396
Permalink
Сообщение Акціонера «Кредобанку» визнано найстійкішим банком Європи
 November 8, 2018, 16:16
Цитата

Європейська адміністрація банківського нагляду (European Banking Authority, EBA) визнала банк PKO Bank Polski S.A., що є власником 100% акцій «Кредобанку», найбільш стійким до негативних макроекономічних сценаріїв банком Європи. Такими є результати проведених адміністрацією щорічних стрес-тестів європейських банків, які були опубліковані на початку листопада.
У цьогорічному європейському стрес-тестуванні взяли участь 48 банків з країн Євросоюзу та Європейського економічного співтовариства (Норвегія), у тому числі 2 банки з Польщі. Результати дослідження підтвердили, що в ситуації настання найбільш негативного можливого сценарію розвитку подій та максимально несприятливих умов прогнозний норматив достатності базового капіталу залишиться в межах норм, що допускається європейським банківським наглядом. Такі результати стрес-тестів досягнуто завдяки сильній базі капіталу PKO Bank Polski, а також бізнес-моделі банку, яка спирається на традиційні фінансові інструменти (кредити та депозити) та підтримується добре розвинутою системою управління ризиками.
Європейські стрес-тести – циклічні дослідження, що мають на меті забезпечення наглядових органів та учасників ринку єдиних порівняльних даних щодо платоспроможності європейських банків у разі настання несприятливих економічних умов (сповільнення розвитку світової економіки, ослаблення злотого проти євро чи швейцарського франка та ін.). Дослідження охоплюють трирічний період, що дозволяє оцінити стабільність та стійкість банків на досить тривалий час. 48 банків з ЄС та Норвегії, що взяли участь у цьогорічних стрес-тестах, складають 70% активів європейського банківського сектора.
Довідка:
ПАТ «Кредобанк», заснований у Львові у 1990 році, є найбільшим банком Західної України та найбільшою польською інвестицією у банківську систему України, належить до групи банків іноземних банківських груп за класифікацією НБУ. Його стратегічним інвестором є найбільший банк Польщі – PKO Bank Polski S.A. Банк пропонує повний спектр послуг для роздрібних клієнтів, підприємств малого, середнього та великого бізнесу в 22-х областях України та Києві

Страниц: [1]
Mingle Forum by cartpauj
Версия: 1.0.34 ; Страница загружена за 0.023 секунд.

(с) Banknews

»Главная страница«

Оставить комментарий
4083779 просмотров, 505 - сегодня

Комментарии закрыты.





<