| RSS

accounting outsourcing in ukraine

Форум

Добро пожаловать, гость 

Показать / спрятать

Добро пожаловать, гость! Для участия в форуме требуется регистрация.





Страниц: [1]
Автор Тема: Новый предправления Кредитвест банка
admin
Администратор
Сообщения: 1396
Permalink
Сообщение Новый предправления Кредитвест банка
 February 23, 2018, 20:38
Цитата

Рішенням Правління Національного банку України 20 лютого 2018 року погоджено призначення Тихонова Ігоря Юрійовича на посаду Голови Правління «КРЕДИТВЕСТ БАНК».

3 21 лютого 2018 року Ігор Тихонов офіційно приступив до виконання обов'язків керівника ПАТ «КРЕДИТВЕСТ БАНК».

18 грудня 2017 року Спостережна Рада Банку прийняла рішення про призначення Ігоря Тихонова на посаду Голови Правління ПАТ «КРЕДИТВЕСТ БАНК», і до погодження Національним банком України він виконував обов'язки Голови Правління Банку.

Ігор Тихонов - професіонал з 14-річним досвідом роботи у банківському секторі. В 2009 році приєднався до команди ПАТ «КРЕДИТВЕСТ БАНК». В лютому 2010 року Ігоря Тихонова було призначено Членом Правління Банку, а з 2015 року – Заступником Голови Правління. До ПАТ «КРЕДИТВЕСТ БАНК» Ігор Тихонов обіймав керівні посади в Альфа-Банк Україна. Ігор Тихонов отримав вищу освіту за напрямком «Банківська справа» в Київському національному економічному університеті (ступінь магістра) та здобуває вчену ступінь в Університеті банківської справи. Відмінні професійні якості та досвід Ігоря Тихонова стануть цінним здобутком в його роботі на посаді Голови Правління ПАТ «КРЕДИТВЕСТ БАНК».

Страниц: [1]
Mingle Forum by cartpauj
Версия: 1.0.34 ; Страница загружена за 0.021 секунд.

(с) Banknews

»Главная страница«

Оставить комментарий
4129553 просмотров, 31 - сегодня

Комментарии закрыты.





<