| RSS

accounting outsourcing in ukraine

Дам деньги в долг

Если вы встретили где-либо объявление, где говорится «дам деньги в долг», вам наверняка будет интересно, чем вы рискуете, обращаясь к таким людям, в чем их выгода, и как они защищают свои интересы. 

Использование заемных средств на краткосрочные и долгосрочные нужды стало стандартной практикой в современном мире, Украина в этом отношении так же не является исключением. Однако не всегда есть возможность обратиться в официальную кредитную организацию. Но если поискать, всегда можно найти фирмы или частных лиц, которые публикуют объявления, где есть подобный текст: дам деньги в долг под расписку. Если вам действительно необходимо быстро получить кредит, то можно воспользоваться подобным предложением.

Кому интересна такая услуга

Кредитование во всем цивилизованном мире и в Украине очень неплохо отлажено. Есть возможность получить кредит на потребительские нужды, на строительство жилья, на автомобиль. Причем все заявления, за исключением ипотечных, рассматриваются чуть ли не моментально. Кто же может заинтересоваться предложением дать денег в долг? Ответ очевиден: тот, кто не может гарантировать банку нужное обеспечение. То есть, такие займы интересны:

• тем, у кого нет возможности подтвердить свой доход;
• лицам, которые уже взяли кредит и исчерпали лимит по своим доходам (объем кредита зависит от зарплаты и других источников дохода, и если они недостаточны для следующего займа, в нем могут отказать);
• тем, кто имеет отрицательную кредитную историю;
• гражданам, которые не могут предоставить поручителей;
• лицам, которые не могут предложить банку какой-либо залог (движимое или недвижимое имущество, долю в нем).

Где искать потенциальных кредитодателей

Если возникает экстренная необходимость, а вы как раз относитесь к одной из перечисленных категорий, то самый оптимальный вариант — ввести в поисковике следующий текст: дам деньги в долг без залога в Украине. В этом случае интернет откликнется вам десятками и сотнями объявлений, которые дают частники по всей стране. Отбирайте свой регион и связывайтесь с подателем объявления.

Поиски через газеты или через объявления на досках у подъездов практически бессмысленны: такое кредитование можно считать только условно законным, да и налоги кредитодатели чаще всего не платят, так что деятельность свою не афишируют. Потому интернет чуть ли не единственный источник информации в данном случае.

Среди тех, кто публикует в сети текст «дам деньги в долг под расписку» большинство — компании, которые готовы предоставить такой кредит или кредитные брокеры, то есть лица, готовые помочь вам найти оптимальный кредит в официальных и неофициальных местах за соответствующий процент. Однако оптимально иметь дело с частными лицами — таковые тоже встречаются в интернете. У них обычно и проценты более выгодные, и подход к отбору клиентов более лояльный, и методы выбивания долгов значительно гуманнее.

Почему кредитодателям это выгодно

Казалось бы, если банк отказался давать деньги, то почему это делает частное лицо? Ведь в случае чего ему придется обращаться в суд и, если не повезет, довольно длительное время буквально выцарапывать свои кровные средства и проценты с заемщика?

Конечно же, у таких лиц есть и свой интерес и своя система проверки кредитополучателей. То есть, ссуды могут получить и официально безработные граждане, но они должны обладать каким-либо недвижимым имуществом — дачей,

квартирой, земельным участком, долей в таком имуществе. Тогда судебная процедура сильно упрощается.

Кроме того, проценты у тех, кто готов дать деньги в долг без залога и прочих обеспечений значительно выше, чем в банках. И в случае просрочки действовать они начинают немедленно. Если известно, что заемщик в состоянии платить, то есть, имеет какой-то доход, то на него будут постоянно давить лично или по телефону, используя коллекторские методики. Если платить кредитополучатель не может, то заявление в суде о взыскании насильственными методами будет лежать на следующий день после просрочки.

Рекомендации

Если у вас потребность в срочном займе очень велика, и вы готовы воспользоваться  услугами сторонних кредитодателей, то постарайтесь себя обезопасить:

  • указывайте в расписке только ту сумму, которую берете, а не ту, которую вам рекомендуют написать (часто ее завышают на величину процентов);
  • не указывайте в виде залога имущество по заведомо заниженной стоимости — его постараются прибрать к рукам;
  • не скрывайтесь, если нет возможности вовремя выплатить проценты — методы давления станут только жестче.

(с) Banknews по материалам «Простые финансы»

»Главная страница«

Оставить комментарий
9767 просмотров, 1 - сегодня
Follow Discussion

57 комментариев to “Дам деньги в долг”

  1. Юлія:

    Очень срочно нужна 50000,на погашення других кредитов.

  2. GoB:

    У XXI столітті не треба ходити до закладів кредитування для того, щоб взяти гроші в кредит. Більшість питань можна вирішити за допомогою інтернету. Прогрес торкнувся і питань кредитування. Уже у наш час, сидячи вдома чи на роботі, ви можете оформити кредит онлайн в Україні.
    Онлайн кредитування в Україні
    Сайт credit.co.ua дозволяє:
    1. Вибрати одну або кілька спеціалізованих фінансових компаній, які видають гроші онлайн.
    2. Ознайомитися і порівняти умови різних установ.
    3. Вибрати оптимальні умови кредитування.
    4. Дізнатися про акції, які проводять компанії.
    5. Швидко оформити позику на сайті фінансової установи.
    6. Отримати гроші до зарплати у перевірених фінансових компаній по всій Україні.
    Всі умови, які вказані на порталі, є інтелектуальною власністю, яка захищена українським законом. Вони носять виключно інформаційно-ознайомлювальний характер і не є публічною офертою. Уважно вивчайте договори фінансових установ перед тим, як їх підписувати.
    Оформлення кредиту через інтернет – це зручно
    Сredit.Сo.Ua –це інформаційний портал, призначений для допомоги споживачам в отриманні кредитів на вигідних умовах в перевірених фінансових установах. Тут можна ознайомитися з кращими кредитними пропозиціями на території України, порівняти кредити онлайн і вибрати оптимальні умови кредитування. Ми не є фінансовою організацією або банком.
    Отримати кредит через інтернет – це вигідно і швидко. Цей спосіб має масу переваг. Завдяки інтернет-ресурсу Сredit.Сo.Ua ви можете:
    • ознайомитися з умовами кредитування 20 організацій, які видають гроші в борг;
    • оформити заявку на кредит в будь-який час, не витративши час на відвідування організації;
    • вибрати саме ті умови, які підходять вам: термін, відсоток, суму позики. Це дуже зручно для тих, хто хоче взяти короткостроковий кредит;
    • отримати гроші прямо на банківську карту;
    • дізнатися щомісячний платіж;
    • скласти графік погашення кредиту та кінцевий термін повернення грошей;
    • достроково погасити кредит або продовжити його.
    Вся інформація про організації, їх умови та можливості, знаходиться в одному місці. Вам більше не потрібно витрачати багато часу для того, щоб знайти дані про ту чи іншу компанію. Завдяки єдиному порталу, ви зможете визначити, яка саме фінансова організація або банк видасть вам гроші на умовах, які підходять саме вам. Ресурс дозволяє взяти кредит готівкою за лічені хвилини.
    Хто має право на отримання кредиту
    Кожна установа, представлене на ресурсі, має свої умови видачі грошей. Основні з них:
    1. Клієнт досяг повноліття (йому від 18 років і не більше 75).
    2. Має громадянство України і український паспорт.
    3. Має діючу банківську карту (будь-якого банку України).
    4. На момент позики не має прострочень по виплаті кредиту.
    Заявник може оформити кредит онлайн в Києві, Харкові, Львові і будь-якому іншому місті на території України, крім зони антитерористичної операції (АТО).
    Отримати кредит онлайн на карту
    Користуватися ресурсом credit.co.ua дуже просто. Він має зручний інтерфейс, тому кожна людина, не маючи особливої підготовки, зможе розібратися в принципах роботи порталу. Вам не потрібно буде залучати до процесу сторонніх людей: представлені на сайті організації не вимагають присутності поручителів.
    Для початку визначіться, яка сума вам необхідна. Організації можуть видавати різну кількість грошей: мікрокредити від трьох до 15 тисяч або суму до 200 000 гривень. Термін – від 60 днів до одного року. На головній сторінці ресурсу ця інформація виділена зеленим кольором.
    Далі ознайомтесь із спеціальними умовами фінансових організацій. Особливу увагу слід звернути на відсоток по кредиту. На порталі щодня оновлюються акційні пропозиції компаній. Наприклад, в рамках спеціальної пропозиції, ви можете взяти перший кредит під 0% річних або отримати першу позику безкоштовно. Деякі організації дарують позичальникам промокод, який дає додаткові переваги, що дозволяє оформити грошові позики вигідно. Також можна отримати кредит без довідки про доходи, уникнувши зайвої бюрократичної тяганини. Підбір умов і оформлення позики займуть у вас від 5 до 15 хвилин.
    На нашому ресурсі ви можете заповнити кілька заявок в різних організаціях. Чим більше анкет ви відправите, тим більше шансів, що їх схвалять.
    Коли ви визначилися зі списком організацій, натисніть зелену кнопку «Оформити». Ви побачите онлайн калькулятор. Переміщаючи повзунки «сума» і «термін», ви зможете розрахувати щомісячний платіж. Це дуже зручна функція, так як вона дає можливість прогнозувати суму для погашення кредиту.
    Для того, щоб упевнитися в надійності організації, уважно вивчіть умови видачі грошей. Вони вказані на сторінці кожної фінансової установи.
    Щоб оформити споживчий кредит онлайн, потрібно вказати дійсні контактні дані:
    • ваше прізвище, ім’я та по батькові;
    • контактний номер мобільного телефону;
    • стать;
    • дату народження;
    • адресу електронної пошти;
    • придумати пароль.
    Успішно заповнивши всі необхідні поля, ви створите особистий кабінет на сайті компанії-позичальника. Він вам стане в нагоді і для погашення або продовження кредиту.
    Після заповнення анкети потрібно поставити галочку навпроти поля «Я ознайомлений з Правилами та умовами надання кредиту і підтверджую згоду на обробку своїх персональних даних, в тому числі на передачу даних в бюро кредитних історій». Така вимога українського законодавства.
    Будьте уважні: деякі організації просять заповнити анкету українською мовою. Це прописано на сайтах компаній. Також можуть знадобитися паспортні дані та ідентифікаційний код. Підготуйте їх заздалегідь. У разі позитивного рішення щодо позики, вам потрібно буде вказати номер вашої банківської карти, на яку ви хочете отримати гроші.
    Схвалення онлайн кредиту відбувається практично моментально. Рішення про те, що ваша заявка узгоджена, ви дізнаєтеся з допомогою повідомлення на мобільний телефон, електронну пошту, в месенджери або з дзвінка оператора колл-центру.
    Після вам потрібно буде підписати договір про те, що ви співпрацюєте з організацією, у якій ви берете гроші.
    Отримати кредит під 0 відсотків
    Всі організації, представлені на сайті, надають послугу «онлайн кредит на карту». Це означає, що як тільки система схвалила вашу заявку, замовлена вами сума протягом декількох хвилин прийде на вказану в анкеті банківську карту.
    Виплата кредиту онлайн без %
    Погашення кредиту також можливое в режимі онлайн. Термінові позики на карту ви можете повернути в той же день, коли оформили договір – це мінімальний термін погашення боргу.
    Всі доступні способи вказані на сайтах фінансових організацій. Серед найпоширеніших:
    • оплата картою по номеру договору;
    • картою в особистому кабінеті сайту фінансової установи;
    • за допомогою платіжного терміналу;
    • за допомогою спеціальних сайтів: EasyPay, IBOX, City24, Tyme;
    • в відділенні фінансової організації, в якій ви брали позику;
    • у відділенні банку.
    Зверніть увагу, що в деяких випадках гроші надходять на рахунок фірми-позичальника протягом трьох банківських (робочих) днів. Для того, щоб убезпечити себе від можливого штрафу за прострочення виплати, зробіть її мінімум за три доби до кінцевої дати виплати кредиту.
    Джерело: https://credit.co.ua/

Оставить комментарий





<