| RSS

accounting outsourcing in ukraine

Форум

Добро пожаловать, гость 

Показать / спрятать

Добро пожаловать, гость! Для участия в форуме требуется регистрация.





Страниц: [1]
Автор Тема: НБУ потребовал от Укрэксимбанка реструктуризировать внешние долги
admin
Администратор
Сообщения: 1396
Permalink
Сообщение НБУ потребовал от Укрэксимбанка реструктуризировать внешние долги
 April 15, 2015, 14:17
Цитата

Національний банк України зобов’язав АТ "Укрексімбанк" вжити заходів щодо зміни умов запозичень за зовнішніми борговими зобов’язаннями

15.04.2015
прес-реліз

Ураховуючи складну економічну та політичну ситуацію в Україні, збройне протистояння та активні бойові дії в окремих областях країни, з метою недопущення погіршення стану ліквідності банків України, запобігання виникненню нестабільної ситуації в банківській системі в цілому та виконання макроекономічних показників, передбачених програмою МВФ (механізм розширеного фінансування), Національний банк затвердив Постанову Правління Національного банку України № 249 від 14 квітня 2015 року "Про заходи щодо забезпечення АТ "Укрексімбанк" вчинення правочинів стосовно зміни умов запозичень за зовнішніми борговими зобов’язаннями".

Даною Постановою Національний банк зобов’язав АТ "Укрексімбанк" вжити заходи щодо зміни умов запозичень за зовнішніми борговими зобов’язаннями банку згідно з переліком, схваленим розпорядженням Кабінету Міністрів України від 4 квітня 2015 р. № 318-р. Зміна умов запозичень за зовнішніми борговими зобов’язаннями АТ "Укрексімбанк" має забезпечити стабільність фінансового стану та платоспроможність банку, надати можливість подальшого дотримання банком встановлених Національним банком України економічних нормативів, лімітів відкритої валютної позиції та порядку формування обов’язкових резервів, забезпечити збереження ліквідності, спроможність своєчасно виконувати зобов’язання перед вкладниками і безперебійно здійснювати розрахунки.

admin
Администратор
Сообщения: 1396
Permalink
Сообщение Ответ на: НБУ потребовал от Укрэксимбанка реструктуризировать внешние долги
 May 1, 2015, 20:43
Цитата

Убыток государственного Укрэксимбанка в январе-марте 2015 года составил 4,534 млрд грн, свидетельствует квартальная отчетность банка.
Годом ранее аналогичный период Укрэксимбанк закончил с 63,775 млн грн прибыли.
Чистый процентный доход Укрэксимбанка в первом квартале вырос на 56,2% по сравнению с соответствующим периодом предыдущего года - до 1,512 млрд грн.
Совокупные активы в январе-марте текущего года выросли на 25,3%, до 158,121 млрд грн.
Кредиты и задолженность клиентов увеличились на 25,1% - до 65,176 млрд грн.
Уставный капитал банка вырос на 30% - до 21,689 млрд грн. Собственный капитал не уменьшился на 33,6% - до 9,192 млрд грн.
Ранее The Financial Times со ссылкой на свои источники писала, что Украина намерена предупредить держателей облигаций Укрэксимбанка, что он объявит долговой дефолт.
100% Укрэксимбанка принадлежат государству в лице Кабинета министров. Банк неизменно входит в группу крупнейших системных банков Украины, имеет наиболее разветвленную в Украине сеть банков-корреспондентов: более 850 банковских учреждений в разных странах мира.

Trinston
Новичок
Сообщения: 11
Permalink
Сообщение Ответ на: НБУ потребовал от Укрэксимбанка реструктуризировать внешние долги
 December 3, 2016, 12:49
Цитата

Меня как клиента банк устраивал.

Страниц: [1]
Mingle Forum by cartpauj
Версия: 1.0.34 ; Страница загружена за 0.028 секунд.

(с) Banknews

»Главная страница«

Оставить комментарий
4134378 просмотров, 489 - сегодня

Комментарии закрыты.





<