| RSS

accounting outsourcing in ukraine

Форум

Добро пожаловать, гость 

Показать / спрятать

Добро пожаловать, гость! Для участия в форуме требуется регистрация.





Страниц: [1]
Автор Тема: Директором Департаменту роздрібних платежів Національного банку України став Сергій Шацький
admin
Администратор
Сообщения: 1396
Permalink
Сообщение Директором Департаменту роздрібних платежів Національного банку України став Сергій Шацький
 April 4, 2015, 15:23
Цитата

Директором Департаменту роздрібних платежів Національного банку України став Сергій Шацький

03.04.2015
прес-реліз

Директором Департаменту роздрібних платежів Національного банку України 03 квітня 2015 року призначено Сергія Шацького.

Коментуючи це призначення, заступник Голови Національного банку України Яків Смолій наголосив, що інноваційний потенціал нового члена команди регулятора буде скерований насамперед на удосконалення та розширення використання в нашій країні Національної системи масових електронних платежів (далі – НСМЕП).

Він зауважив, що одним із пріоритетів для Національного банку України наразі є активний розвиток модернізованої НСМЕП, а також розширення сфери застосування державних і недержавних безготівкових роздрібних платежів. У цьому напрямі важливим завданням для регулятора є суміщення технології НСМЕП і загальноприйнятих міжнародних технологій платіжних систем, упровадження платіжних засобів, зниження витрат банків за рахунок наявної інфраструктури, створення умов для впровадження корпоративних проектів, ефективне управління ризиками, автоматизація моніторингу операцій з попередження шахрайства.

За його словами, на реалізації саме цих задач зосередиться новий директор Департаменту роздрібних платежів. Також під його керівництвом департамент працюватиме над модернізацією нормативної бази з цих питань та договорів з банками.

Сергій Шацький народився 24 лютого 1978 року. У 2000 році з відзнакою закінчив Херсонський економічно-правовий інститут за спеціальністю "Економіка і підприємництво" та здобув кваліфікацію економіста (фінанси). Вільно володіє англійською мовою.

Майже вся трудова діяльність Сергія Шацького пов’язана з роботою в АППБ "Аваль" (АТ "Райффайзен Банк Аваль"): з 2002 до 2015 року він пройшов шлях від економіста до начальника управління кредитних карток цього банку; займався моніторингом еквайрингових та емітентських операцій, роботою з міжнародними платіжними системами та кредитними картками, підтримкою карткового бізнесу тощо.

Працюючи на різних посадах в АТ "Райффайзен Банк Аваль", Сергій Шацький зосереджував увагу на впровадженні інноваційних проектів та розвитку сервісів для користувачів платіжних карток.
Останні 2,5 роки Сергій Шацький був головою Комітету з електронних платежів Європейської Бізнес Асоціації й активно проводив роботу з популяризації безготівкових платежів в Україні та розробляв пропозиції для необхідних змін у нормативних документах для покращення умов розвитку платіжних інструментів.

Страниц: [1]
Mingle Forum by cartpauj
Версия: 1.0.34 ; Страница загружена за 0.022 секунд.

(с) Banknews

»Главная страница«

Оставить комментарий
4082522 просмотров, 1959 - сегодня

Комментарии закрыты.





<