| RSS

accounting outsourcing in ukraine

Форум

Добро пожаловать, гость 

Показать / спрятать

Добро пожаловать, гость! Для участия в форуме требуется регистрация.





Страниц: [1]
Автор Тема: Олег Стрижна - начальник финансового контролинга НБУ
admin
Администратор
Сообщения: 1396
Permalink
Сообщение Олег Стрижна - начальник финансового контролинга НБУ
 March 31, 2015, 04:50
Цитата

Департамент фінансового контролінгу Національного банку України очолив Олег Стринжа

30.03.2015
прес-реліз

Директором Департаменту фінансового контролінгу Національного банку України призначений Олег Стринжа.

"Я став членом команди Національного банку України в час еволюційних змін та інтенсивного розвитку банківського регулятора. Усвідомлюючи свою відповідальність за складний фінансовий напрям діяльності Національного банку, усі свої знання, уміння і досвід я спрямую на досягнення оптимальності, ефективності та прозорості процесу витрачання державних коштів", – зауважив Олег Стринжа, коментуючи своє призначення.

Департамент фінансового контролінгу Національного банку України виконуватиме функції організації та супроводження процесів управління витратами, формування витрат за видами діяльності та методологічного супроводження фінансово-господарських операцій в автоматизованих системах, а також організації кошторисного процесу регулятора.

Олег Стринжа народився 7 квітня 1972 року. У 1994 році він закінчив Київський національний університет імені Тараса Шевченка за спеціальністю "Прикладна математика", а в 1997 році – Київський національний економічний університет за спеціальністю "Фінанси і кредит", магістерська програма "Банківська справа" та здобув кваліфікацію магістра державного управління. Вільно володіє англійською мовою.

Із банківською системою України пов’язана уся його трудова діяльність, яку він розпочав у 1993 році інженером-програмістом Київського регіонального відділення Промінвестбанку. З 1994 до 1998 року Олег Стринжа працював у Національному банку України начальником відділу розробки програмного забезпечення центру міжнародних платежів та реформування бухгалтерського обліку та звітності комерційних банків. З 1998 до 2001 року – начальником відділу кредитного аналізу банку "Сосьєте Женераль Україна" ("ТАС-Інвестбанк"), з 2001 до 2004 року – заступником ризик-менеджера "ІНГ Банк Україна", з 2004 до 2006 року – начальником управління ризик-менеджменту в "Банк ПЕКАО Україна". З 2006 до 2007 року Олег Стринжа працював директором фінансового управління, членом правління "Банк Руский Стандарт", з 2007 до 2013 року – директором фінансового департаменту, членом правління "Універсал Банк", а з 2013 року і до призначення в Національний банк України – заступником голови правління з фінансових питань, членом правління "Банк Ренесанс Капітал".

26 березня 2015 року Олег Стринжа призначений директором Департаменту фінансового контролінгу Національного банку України.

Страниц: [1]
Mingle Forum by cartpauj
Версия: 1.0.34 ; Страница загружена за 0.022 секунд.

(с) Banknews

»Главная страница«

Оставить комментарий
4146857 просмотров, 731 - сегодня

Комментарии закрыты.





<