| RSS

accounting outsourcing in ukraine

Форум

Добро пожаловать, гость 

Показать / спрятать

Добро пожаловать, гость! Для участия в форуме требуется регистрация.





Страниц: [1]
Автор Тема: Назначения в НБУ
admin
Администратор
Сообщения: 1396
Permalink
Сообщение Назначения в НБУ
 March 15, 2015, 20:32
Цитата

Призначено начальника Управління стратегії та реформування банківської системи Національного банку України

13.03.2015
прес-реліз

Начальником Управління стратегії та реформування банківської системи Національного банку України призначено Михайла Відякіна.

Михайло Відякін у 2003 році закінчив Інститут міжнародних відносин Київського національного університету імені Тараса Шевченка за спеціальністю "Міжнародні економічні відносини" та здобув кваліфікацію магістра міжнародних економічних відносин. Уся трудова діяльність Михайла Відякіна пов’язана з роботою у фінансовому секторі та банківській системі України, так він працював на різних посадах в "УкрСиббанку" (BNP Paribas Group), "ОТП Банку" та "ОТП Факторинг Україна" (OTP Bank Group), а з жовтня 2014 року працює у Національному банку України.

До основних функцій Управління стратегії та реформування банківської системи Національного банку України належить розробка, координація і контроль за виконанням стратегічних планів розвитку Національного банку та банківської системи, моніторинг проектів регулятора тощо.

admin
Администратор
Сообщения: 1396
Permalink
Сообщение Ответ на: Назначения в НБУ
 March 15, 2015, 20:33
Цитата

Директором Департаменту фінансової стабільності Національного банку України призначено Віталія Ваврищука

11.03.2015
прес-реліз

Директором Департаменту фінансової стабільності Національного банку України 10 березня 2015 року призначено Віталія Ваврищука. Директор Департаменту фінансової стабільності за посадою входить до складу Комітету з монетарної політики Національного банку України.

Віталій Ваврищук має понад десятирічний досвід роботи у сфері макроекономічного аналізу та досліджень банківського сектору. У 2003 році він отримав диплом магістра Національного університету "Києво-Могилянська академія" та Київської Школи Економіки (KSE) за спеціальністю "Економічна теорія". Він працював економістом Центру соціально-економічних досліджень CASE Україна, а також аналітиком інвестиційних компаній Dragon Capital та Concorde Capital. З 2012 року і до призначення в Національний банк України обіймав посаду керівника аналітичного відділу компанії SP Advisors.

Коментуючи своє призначення, Віталій Ваврищук зазначив, що налаштований на напружену і конструктивну роботу заради відновлення довіри бізнесу та населення до вітчизняної фінансової системи. "Сьогодні перед командою Національного банку постав без перебільшення амбітний виклик – закласти новий фундамент стабільної фінансової системи, що є необхідною передумовою для сталого економічного зростання в Україні. Я готовий долучитися до цієї справи і докладу максимум зусиль для розбудови ефективного та надійного фінансового сектору", – заявив Віталій Ваврищук.

Довідково.
Департамент фінансової стабільності Національного банку України виконує функції макропруденційного нагляду та регулювання банківського сектору. Основні завдання діяльності цього департаменту – аналіз системних ризиків банківського сектору, розроблення інструментарію макропруденційної політики для запобігання системним кризам і мінімізації негативних наслідків макроекономічних шоків. Також до його функцій належить розроблення модельного інструментарію для стрес-тестування окремих банків і банківського сектору в цілому.

admin
Администратор
Сообщения: 1396
Permalink
Сообщение Ответ на: Назначения в НБУ
 March 17, 2015, 12:24
Цитата

Дмитро Сологуб очолив монетарний напрям діяльності Національного банку України

17 березня 2015 року в. о. заступника Голови Національного банку України, який здійснюватиме загальне керівництво монетарним напрямом діяльності регулятора, призначено Дмитра Сологуба.
Голова Національного банку України Валерія Гонтарева, коментуючи його призначення, наголосила: “Сучасні виклики вимагають від Національного банку України прийняття відповідальних рішень та проведення дієвої монетарної політики. Відсьогодні за розбудову функції забезпечення монетарної стабільності, ефективне формулювання грошово-кредитної політики регулятора відповідатиме провідний економіст, який є авторитетним та добре знаним в економічних і фінансових колах як нашої країни, так і за кордоном”.
Дмитро Сологуб народився 8 червня 1978 року. У 2000 році закінчив Білоруський державний університет за спеціальністю “Економічна теорія”, здобувши кваліфікацію економіста, викладача економіки, а в 2002 році – магістерську програму з економіки (EERC) Національного університету “Києво-Могилянська академія”, здобувши кваліфікацію магістра економіки. Вільно володіє англійською мовою, є автором низки досліджень з економічної тематики. У 2013 році отримав диплом Сертифікованого фінансового аналітика (CFA).
У 2001 – 2002 роках під час навчання Дмитро Сологуб працював асистентом з досліджень магістерської програми з економіки (EERC) Національного університету “Києво-Могилянська академія”. З 2002 до 2004 року – науковим співробітником Інституту економічних досліджень та політичних консультацій (спочатку у відділі державних фінансів, а пізніше – у відділі макроекономічного аналізу). У 2004 – 2007 роках був економістом-дослідником у представництві Міжнародного валютного фонду в Україні. З 2007 року і до призначення в Національний банк України обіймав посаду начальника відділу аналізу та досліджень АТ “Райффайзен Банк Аваль”. З 17 березня 2015 року – в. о. заступника Голови Національного банку України, член Правління Національного банку України.

Страниц: [1]
Mingle Forum by cartpauj
Версия: 1.0.34 ; Страница загружена за 0.026 секунд.

(с) Banknews

»Главная страница«

Оставить комментарий
4147331 просмотров, 1205 - сегодня

Комментарии закрыты.





<