| RSS

accounting outsourcing in ukraine

“Приват24 для бізнесу”визнаний кращим українським інтернет-банком для бізнес клієнтів

24 Май, 2022 | 1 комментарий | Размещено в банк, ИТ, МСБ, Украина

Business Online Banking 2022, який публікує SME Banking Agency, визнало “Приват24 для бізнесу” кращим інтернет-банком для бізнес клієнтів в Україні в рейтингу кращих інтернет-банків регіону. 

“Ми вдячні нашим клієнтам, адже наша команда працює 24/7 аби відповідати такій високій довірі та гарантувати високу якість наших послуг. Наразі ПриватБанку обслуговує 1 млн 258 тис корпоративних клієнтів та підприємців, що активно використовують дистанційні канали обслуговування, — зазначив керівник дирекції обслуговування бізнес клієнтів ПриватБанку Євген Заіграєв. — Приват24 для бізнесу є необхідним та найбільш безпечним каналом обслуговування під час війни, зокрема ми перенесли всі системи до хмарних сховищ, щоб убезпечити обслуговування клієнтів за умов активних бойових дій. Ми відчуваємо відповідальність, адже є своєрідними фінансовими силами в цей складний час”.

Рейтинг включає всі банки України, країн регіону та Кавказу, що працюють з малим і середнім бізнесом. Банки були номіновані і оцінені експертами агенції на підставі аналізу функціоналу інтернет-банків для бізнесу з фокусом на потреби МСБ.

За даними аналітиків SME Banking Agency, в цьому році в ході дослідження проведено детальний аналіз функціоналу понад 70 банків з Азербайджану, Вірменії, Грузії, Казахстану, Киргизстану, Молдови, Таджикистану, Узбекистану та України.

За результатами дослідження банківського ринку компанії CBR ПриватБанк вважають основним банком 70% підприємців та 45% юридичних осіб.

(c) Banknews

 

»Главная страница«

Оставить комментарий 427 просмотров, 1 - сегодня |
Follow Discussion

1 комментарий to ““Приват24 для бізнесу”визнаний кращим українським інтернет-банком для бізнес клієнтів”

  1. admin:

    ПриватБанк попередив клієнтів про чергову шахрайську схему під приводом виплат держдопомоги

    ПриватБанк попередив клієнтів про черговий шахрайский ресурс, який прикриваючись виплатою грошової допомоги від держави намагається викрасти особисті та фінансові дані українців.

    За даними служби безпеки банку, 23 травня шахраї почали розповсюдження через соцмережі фейкове повідомлення про термінову «перевірку карток» під приводом виплати допомоги від держави. У повідомленні шахраї пропонують клієнтам для “перевірки” картки перейти за посиланням на фішинговий сайт для крадіжки фінансових даних.

    ПриватБанк чергового разу нагадує клієнтам про те, що інформація про державні виплати та порядок отримання допомоги розміщена виключно через офіційні канали. Якщо ви отримали повідомлення про подібні фейки, ні в якому разі не можна переходити за посиланням на шахрайські ресурси.

    Наразі банк звернувся до правоохоронних органів ПриватБанк щодо зупинки роботи та ліквідації цього та подібних шахрайських ресурсів.

Оставить комментарий





<