| RSS

accounting outsourcing in ukraine

АШАН Україна відновив популярну онлайн-послугу у партнерстві з Новою Поштою

15 Апрель, 2022 | Нет комментариев | Размещено в Компании, ритейл, Украина

Гіпермаркети АШАН Україна продовжують активно працювати в Україні. Мережа також закуповує за кордоном продукти, яких на даний момент немає в Україні та надає можливість створювати онлайн-замовлення товарів. Доставку здійснює “Нова Пошта”. 

При замовленні товарів на суму від 300 грн, покупцям безкоштовно доставляють їх у відділення або поштомат “Нової Пошти”. Час доставки залежить від регіону і може тривати близько 3-4 днів. Від кожного замовлення покупець отримує кешбек на бонусну карту.

Онлайн-доставка є зручним інструментом з точки зору логістики покупця та дозволяє замовити товари, які не є доступними в інших гіпермаркетах країни, або в такі регіони, де Ашан не представлений фізичними магазинами.

В Ашан Україна уже з’явилися імпортні товари швидкого приготування, крупи, макарони, вівсяні пластівці, гігієнічні засоби з Польщі. У магазинах мережі також можна купити рис, борошно, макаронні вироби та товари для тварин з Румунії.

Минулого тижня отримали перші товари з Угорщини, зокрема, дріжджі, що так важливо напередодні Великодня,  та засоби гігієни. На полицях магазинів вже є паштети та м‘ясні консерви з Чехії. Очікують на поставку м’ясних та рибних консервів з інших країн Європи. Потреба у цих товарах зараз одна із найбільших. Вона не покрита ані для населення, ані для військових. Нині компанія оформляє необхідну документацію і найближчим часом завезе велику партію консерв із ЄС.

Ще у перші тижні війни комапанія терміново підписала контракти з трьома країнами присутності Ашан для імпорту товарів, яких на даний момент неможливо закупити в Україні. Це — Польща, Румунія та Угорщина. Європейські та українські команди Ашан працюють разом, ведуть перемовини із європейськими постачальниками, аби ті виготовили продукцію збільшеними об‘ємами, щоб покрити потреби України.

(c) Banknews

»Главная страница«

Оставить комментарий 887 просмотров, 1 - сегодня |

Оставить комментарий





<