| RSS

accounting outsourcing in ukraine

Чистий кредитний портфель ПриватБанку в сегменті кредитування українських ФОПів та мікропідприємств перевищив 10 млрд. грн

1 Февраль, 2022 | Нет комментариев | Размещено в банк, кредит, МСБ, Украина

Загальний обсяг фінансування ПриватБанком програм для підприємців та мікробізнесу (підприємств з річним обсягом продажів до 30 млн грн) перевищив 10 млрд грн. Як повідомив керівник дирекції по роботі з бізнес-клієнтами ПриватБанку Євген Заіграєв, з початку 2021-го року обсяги фінансування банком розвитку мікро бізнесу та підприємництва зросли вдвічі с 4,9 до 10 млрд грн.  

“Чистий кредитний портфель мікробізнесу понад 10 млрд грн є результатом стратегічного пріоритету на підтримку підприємництва банком, а також значного скорочення термінів розгляду заявок та надання кредитів завдяки автоматизації прийняття кредитних рішень, а також підвищенню доступності кредитів завдяки активній участі у державних програмах, спрямованих на активізацію кредитування бізнесу”, — відзначив Євген Заіграєв.

За даними ПриватБанку, 58% портфелю мікрокредитування бізнесу складають кредити під заставу. За минулий рік приріст портфелю заставних кредитів склав понад 4,2 млрд грн, причому 2 млрд  грн кредиів було надано за повним чи частковим забезпеченням державними гарантіями. Загалом за даними банку вже майже 80% довгострокових кредитів мікробізнесу сьогодні надається в рамках програми «Доступні кредити 5-7-9%».

За дослідженнями компанії CBR, 45% юридичних осіб та 68% підприємців називають ПриватБанк основним банком з обслуговування їх бізнесу.

(с) Banknews

»Главная страница«

Оставить комментарий 831 просмотров, 1 - сегодня |

Оставить комментарий





<