| RSS

accounting outsourcing in ukraine

Райф та Група ЄІБ розширюють підтримку малого та середнього бізнесів в Україні

Райффайзен Банк Аваль, Європейський інвестиційний банк (ЄІБ) та Європейський інвестиційний фонд (ЄІФ), які разом складають Групу ЄІБ, продовжують співпрацю з фінансування нових проєктів в Україні. 

Це стало можливим завдяки підписанню нової угоди про надання гарантії Райфу щодо підтримки кредитування підприємств малого та середнього бізнесу (МСП) в Україні зі збільшенням ліміту до 176,3 млн євро в рамках ініціативи ЄС EU4Business (“ЄС для бізнесу”).

Попередній ліміт становив 69 млн.євро та був повністю використаний українським банком для підтримки клієнтів.

Фінансування, надане Групою ЄІБ, розширює фінансування українських підприємств – представників малого та середнього бізнесу, даючи гарантію в розмірі 70% за кожну позику, таким чином збільшуючи обсяги кредитування на вигідних умовах, включаючи зниження вимог до застави. Зрештою, це сприяє збільшенню кількості робочих місць та створенню нових можливостей для бізнесу в Україні.

Гарантійний механізм фінансується Європейським Союзом через Інвестиційний фонд сусідства в рамках ініціативи EU4Business (“ЄС для бізнесу”).

Група ЄІБ об’єднує зусилля із Європейським Союзом для посилення економічного розвитку в країнах, які підписали Угоду про асоціацію з ЄС, а саме Грузії, Молдові та Україні, шляхом надання фінансової та технічної підтримки, спрямованої на МСП у цих трьох країнах. ЄС підтримує розвиток приватного сектору в країнах Східного партнерства завдяки своїй ініціативі EU4Business, покращуючи доступ до фінансування МСП та консультуючи місцевий бізнес.

(c) Banknews

»Главная страница«

Оставить комментарий 573 просмотров, 1 - сегодня |
Follow Discussion

1 комментарий to “Райф та Група ЄІБ розширюють підтримку малого та середнього бізнесів в Україні”

  1. admin:

    Аваль активизировался на кредитном рынке.

Оставить комментарий





<