| RSS

accounting outsourcing in ukraine

Нова пошта відкрила 7000 відділень в Україні

20 Октябрь, 2020 | Нет комментариев | Размещено в Компании, ритейл, Украина
У 2020 році Нова пошта продовжує розширювати свою мережу, відкриваючи нові зручні відділення переважно в селах. У жовтні компанія відкрила своє 7-тисячне відділення в Україні. 

Мережа компанії нараховує вже 7145 відділень, з яких 5600  – це партнерські відділення, відкриті за франшизою. Більше 4000 з них — в селах. Це означає, що кожне сьоме село в Україні вже має відділення Нової пошти. Отже його жителі можуть як продавати споживачу свої вироби та фермерські товари, так і купувати продукти, товари, ліки, медичні засоби онлайн, отримуючи їх біля дому.

«У 2020 році, незважаючи на карантин, Нова пошта розширила свою мережу. Ми сфокусувалися на маленьких містечках та селах. Адже для нас дуже важливо надавати якісний сервіс доставки всім українцям, де б вони не проживали – в мегаполісі чи селі, — коментує Олександр Бульба, СЕО Нової пошти. – За цей рік ми вже відкрили 1300 нових відділень. Тобто в середньому Нова пошта відкривала по 5 відділень на день, 4 з яких – у селах, де раніше компанія не була представлена».

Зараз особливо актуальною для українців стала можливість відправляти і забирати посилки на українських курортах, адже через карантинні обмеження більшість жителів нашої країни віддають їм перевагу для відпочинку. За минулі роки були відкриті відділення Нової пошти на основних курортах України, а цього року компанія ще більше розширила свою мережу у місцях відпочинку. Зокрема, відділення з’явилися у Генічеській гірці (Херсонська область), Миколаївці, Приморському (Одеська область), Татарові (Івано-Франківська область), Орявчику (Львівська область) тощо. Загалом Нова пошта вже працює у понад 100 курортних населених пунктах.

Лідером з розширення мережі стала Івано-Франківська область, де з початку року з’явилося більше сотні нових відділень. До ТОП-5 областей також увійшли Львівська, Одеська, Запорізька та Рівненська області.

Нагадуємо, навесні Нова пошта почала розвивати власну мережу поштоматів. Наразі по всій країні вже працює понад 1600 поштоматів.

(с) Banknews

»Главная страница«

Оставить комментарий 510 просмотров, 1 - сегодня |

Оставить комментарий





<