| RSS

accounting outsourcing in ukraine

Укрексімбанк став Координатором Проекту України та ЄІБ для підтримки агропідприємств

24 Ноябрь, 2020 | Нет комментариев | Размещено в банк, кредит, Украина

Міністерство фінансів України у взаємодії з Координатором Проекту, яким призначено АТ «Укрексімбанк», розпочало реалізацію кредитної програми для малих та середніх підприємств аграрного сектору в рамках спільного Проекту України та Європейського інвестиційного банку (ЄІБ) «Основний кредит для аграрної галузі – Україна». 

Перші банки-учасники Проекту та їхні клієнти вже отримали сприяння державного Укрексімбанку у залученні довгострокового фінансування ЄІБ на комплексну підтримку в агросекторі, а саме в галузі переробки зернових та олійно-жирових культур, а також рибного господарства та аквакультури.

«Максимально ефективне використання коштів позики ЄІБ дозволить фінансово підтримати малий та середній агробізнес України у складних пандемічних умовах. Тому державний Укрексімбанк сприятиме Міністерству фінансів України у повному та вчасному виконанні завдань за Проектом, що орієнтований на акцентовану підтримку аграрного сектору економіки України, створення робочих місць, нарощення виробництва та експорту, а також впровадження найкращих доступних технологій та європейських методів управління», – наголосив Голова Правління АТ «Укрексімбанк» Євген Мецгер.

(c) Banknews

»Главная страница«

Оставить комментарий 495 просмотров, 1 - сегодня |

Оставить комментарий





<