| RSS

accounting outsourcing in ukraine

ОТП Банк приєднався до Державної програми «Доступні кредити 5-7-9»

7 Ноябрь, 2020 | 1 комментарий | Размещено в банк, кредит, ставка, Украина

Програма «Доступні кредити 5-7-9%» реалізується урядом України за ініціативи Президента та впроваджується Фондом розвитку підприємництва з метою надання фінансової державної підтримки суб’єктів мікро-та малого підприємництва. 

Програма спрямована на подолання негативних наслідків, що зумовлені впровадженням карантинних заходів для запобігання поширенню COVID-19, сприяння розвитку українських підприємств, збільшення обсягів виробництва, експорту, імпортозаміщення, високотехнологічного виробництва, енергоефективності, впровадження інновацій, сприяння створенню нових робочих місць та підприємств, поверненню трудових мігрантів до України шляхом здешевлення кредитів в національній валюті через державну компенсацію процентної ставки до рівня 0%, 3%, 5%, 7% та 9% річних.

Акціонерне товариство «ОТП БАНК» – один з найбільших українських банків з іноземним капіталом, який є визнаним лідером фінансового сектора країни. На ринку він представлений з 1998 року, має стійку репутацію соціально-відповідальної, надійної та стабільної структури, що пропонує споживачам сервіси європейської якості. Банк надає повний спектр фінансових послуг для корпоративних і приватних клієнтів, а також представників малого та середнього бізнесу. Його стовідсотковим власником є найбільший угорський банк OTP Bank Plc.

З 2019 року згідно з рішенням НБУ ОТП Банк віднесено до переліку системно важливих банків України, які мають вагомий вплив на розвиток фінансової системи країни.

В Україні АТ «ОТП БАНК» виступає флагманом банківської групи ОТП, зареєстрованої Національним банком України, до складу якої також входять ТОВ «КУА «ОТП Капітал» та ТОВ «ОТП Лізинг».

(c) Banknews

»Главная страница«

Оставить комментарий 537 просмотров, 1 - сегодня |
Follow Discussion

1 комментарий to “ОТП Банк приєднався до Державної програми «Доступні кредити 5-7-9»”

  1. admin:

    ОТП Банк (Киев) выдал кредитов по государственной программе «Доступные кредиты 5-7-9%» на сумму 75 млрд грн, сообщил глава правления банка Владимир Мудрый.

    «Финансирование бизнеса по программе «Доступные кредиты 5-7-9%», на начало декабря – 75 млрд грн. За счет поддержки правительством цен на кредиты и прозрачных условий их получения, госпрограмма стимулирует общий спрос со стороны юрлиц».

Оставить комментарий





<