| RSS

accounting outsourcing in ukraine

Транзакції з Mastercard зазвучали в Україні

31 Январь, 2020 | 1 комментарий | Размещено в банк, ИТ, карточки, ритейл, Украина

Mastercard продовжує розгортати власну звукову айдентику в Україні. Відтепер успішна оплата з Mastercard супроводжується оригінальним звуковим сигналом. Цей сигнал — лаконічна мелодія з шести нот, яку легко запам’ятати та впізнати. Він, а також гімн бренду та звуковий логотип, є частиною комплексної аудіоайдентики Mastercard. В Україні звук транзакції вже можна почути у мобільних додатках Приват24 та Uklon, під час оплати за допомогою сервісу LiqPay та WOG PAY в додатку PRIDE. 

«Оригінальний звук транзакції зробить нас ще ближчими до споживача та зміцнить емоційний зв’язок із брендом, — зазначила Наталя Байдала, директор із маркетингу Mastercard в Україні. — Аудіоайдентика дає можливість компанії залишатись унікальною та помітною незалежно від середовища взаємодії з користувачем  як у фізичному, так і у цифровому вимірі. А звук транзакції Mastercard стане додатковим рівнем впевненості в успішності та захищеності оплат». 

Підтвердження транзакції з Mastercard в оновленому додатку Приват24, що доступний у Google Play або App Store, звучить на смартфоні разом із надходженням push-повідомлення.

При оплатах через сервіс LiqPay звук лунає на сайті сервіса після списання коштів та підтверджує успішне завершення оплати. Наразі платіжна платформа LiqPay доступна на 85% українських маркетплейсів, квиткових онлайн-операторів та онлайн-супермаркетів.

Звук транзакції Mastercard також зазвучав для клієнтів мережі АЗК WOG, що використовують для оплати сервіс WOG PAY у мобільному додатку PRIDE. Сервіс WOG PAY дозволяє оплачувати пальне смартфоном без потреби йти до каси чи навіть виходити з машини, а також купувати каву або чай прямо біля кавомашини. У додатку озвучуються транзакції при оплаті карткою Mastercard за допомогою одного із способів — інтегрованого гаманця Masterpass від Mastercard, Apple Pay для iOS чи Google Pay для Android.

Також звук транзакції Mastercard зазвучав у мобільному додатку Uklon. При замовленні авто та оплаті його карткою Mastercard звук успішної транзакції звучатиме відразу, як водій сервісу прийме замовлення.

Підтвердження транзакції Mastercard вже звучить і при переказі грошей у Viber за допомогою сервісу Moneytou [Маніту], який запустили у грудні минулого року.

Власна звукова айдентика, представлена Mastercard у лютому минулого року, — це комплексна звукова архітектура, яка відображає новий етап розвитку бренду.

Мелодія Mastercard отримує нові звучання завдяки творчим колабораціям. В Україні локалізовану версію мелодії бренду створили у співпраці з популярним мультиартистом і музикантом MONATIK: так у травні минулого року з’явився мешап мотиву Mastercard і синглу «Love It Ритм».

(с) Banknews

»Главная страница«

Оставить комментарий 1022 просмотров, 1 - сегодня |
Follow Discussion

1 комментарий to “Транзакції з Mastercard зазвучали в Україні”

  1. admin:

    ПриватБанк закликав бізнес активізувати інтернет торгівлю та скасував комісії за прийом платежів картками через Liqpay

    ПриватБанк до кінця березня скасував для всіх інтернет магазинів та клієнтів e-commerce комісії за прийом безготівкової оплати картками українських банків через сервіс Liqpay. Це дозволить стимулювати відновлення інтернет торгівлі та малого бізнесу та зробить більш безпечними покупки необхідних товарів для мільйонів українців.

    Заради безпеки кожного українця та відновлення роботи малого бізнесу ми закликаємо український бізнес на час воєнного стану зробити пріоритетом безготівкову оплату товарів банківськими картками. Сьогодні українцям потрібні життєво важливі товари та послуги, купівля яких в звичайних магазинах та оплата готівкою є додатковим фактором небезпеки.

    Liqpay є провідним українським сервісом для здійснення інтернет-платежів.

Оставить комментарий





<